Milyen kutya való nekem ha 150 cm és 48kg vagyok? Nem szeretnék túl kicsit sem túl nagyot. De legyen megfizethető (50000 alatt).
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 16:58
11/28 anonim válasza:
Ha itt kérdezgeted a vadidegen embereket, hogy szerintük milyen kutyafajta való neked, akkor nyilván fogalmad sincs, hogy mit is akarsz igazából, sőt kutyát is még csak képről láttál. Mivel minden kutya 100 ezertől kezdődik, és a határ a csillagos ég ezért inkább látogass meg egy menhelyet és ott segítenek kiválasztani neked egy aranyos keveréket, INGYEN vagy jelképes összegért. De csak hogy tud: ha egy kutya több százezer forintba is kerül az lesz élete során a LEGKEVESEBB amit ráköltöttél! Egy kutya tartása sok pénzt elvisz, ha jól csinálja az ember. Javaslom várj még a kutyával úgy 5-6 évig, akkor elég érett leszel ahhoz hogy felelősséget vállalj egy élőlényért.
12/28 anonim válasza:
100.000Ft minimum egy kutya. Menhelyen nézz körül :)
13/28 anonim válasza:
A kérdés jól bemutatja, hogy miért nem érdemes (minden) 10 éves gyereknek kutyát venni.
14/28 KGabi0000 válasza:
Nekem 7 éves korom óta van meg a kutyám,bár nem akartam,de igy alakult.Sokat foglalkozom vele,imádom az állatokat és neki hála sok mindent megtanultam róluk és rájöttem,hogy én nem tudok állat nélkül élni,mert annyira szeretem őket.14 éves vagyok,de ha kiirnék egy kérdést,hogy kutyát szeretnék,de milyet(én ilyet nem kérdeznék,mert nekem elsődleges a menhely),akkor rögtön letámadnának,hogy minek nekem kutya,tini vagyok és úgyse foglalkoznék vele stb.Pedig ez nagyon nem igaz.Lehet,hogy ő is nagyon fogja szeretni a kutyáját és végig foglalkozni fog vele.Én a menhelyet ajánlom,szinte mindenhol vannak sintértelepek vagy menhelyek,mivel tényleg nem érdemes olx-ről kutyát venni.Én egy nyugodt ivartalanitott kant vagy szukát ajánlok.
15/28 anonim válasza:
Nagyon aranyosak vagytok és igazatok van! Szerintem is menhelyről hozz el egy kutyust ezzel megmentel és boldoggá teszel egy kis életet és hidd el hálás lessz érte :-) És ha már így döntöttél h kutyát szeretnél nagyon ügyelj rá és úgy bánj vele mint akármelyik más családtagoddal!!
16/28 anonim válasza:
Beagle? Ha sokat foglalkozol vele és sokat sétáltatjátok, akkor szerintem jó választás lenne.
Nekem sintértelepről van egy kis 15 kilós "harci kutya" keverékem, nagyszerű kutya. Ha menhelyről hoztok el kutyát, arra mindenképp figyeljetek, hogy olyan kutyus legyen, aki nagyon jól kijön a többi kutyával. Enyém is szereti a többi kutyát, de sok kutya van bent, akik nem.
17/28 anonim válasza:
Utolsó, szerinted egy 10 éves majd naponta 1,5-2 órát sétál vele, elviszi futni, tanul vele naponta, kutyaoviba, kutyasuliba jár vele, stb., amikre egy ilyen kutyának szüksége van? Tényleg?
18/28 anonim válasza:
Miért, ha yorkit vesznek vagy egy németjuhászt az jobb?
19/28 anonim válasza:
kutya ovi meg kutya suli ez már nadzolás! Régen nem volt ennyi marhaság pedig akkor is tartottak kutyat az emberek.
20/28 anonim válasza:
Kutya suli meg kutya ovi megáll az eszem. bölcsi nincs? mifelénk nincs ilyesmi..mármint ovi :-D ez már nadzási mània!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!