10 éves, középtermetű, középhosszú szőrű keverékkutyámnak milyen jónak számító (jó középkategóriás), még megfizethető árú tápot ajánlanátok?
Kicsit olykor remeg a hátsó lába, úgyhogy lehetnek izületi problémái. Egyébként nagyon játékos, fürge kutya. Én 5-600 Ft/kg árban gondolkozom a neten való kutakodásom után. Mindenképp senior tápban gondolkozzak, vagy jó valami jó felnőtt táp is? Kb. ilyen árakon van a Bento Kronen, Bosch, Brit Premium, Fitmin felnőtt táp, Josera felnőtt táp, Mera dog felnőtt, Nutra Gold Breeders Bag, Purina Dog Chow. Ezeknél a jobbnak számító márkáknál az economy tápok (JoseraEconomy, Bosch Dog, vagy bosch My Friend) nagyon gyengék?
Köszönöm a válaszokat!
Én nem kísérletezek. A legolcsóbb prémium, tehát nem csak középkategóriás táp a cseh gyártmányú Brit Premium.
Jóárasítva a márkakereskedőnél, a kennelklub webshopban.
Én a Brit tápokat nagyon szeretem, évekig etettem azzal. Pár tápot nem ismerek jól, de a többség az teljesen megfelelő. A Dog Chow viszont egy elég alacsony minőségű táp. Persze a Chappy és társainál ezerszer jobb, de azért a premium minőségtől szerintem még messze van.
Doki már látta a kutyát a lábai miatt? Érdemes lenne legalább átnéznie a kutyát, hogy mi is lehet, mert nem biztos, hogy ízületi gond. Persze ettől függetlenül az ízületvédő nagyon jó és csak ajánlani tudom! Érdemes évente egy kúrát tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!