Miért eszik a kutyám macska ürüléket?
Ma vettem észre, hogy megette a macskánkét. Sajnos későn vettem észre. Mikor a macska kisebb volt, akkor is állandóan túrta az almot, de sosem evett meg semmit.
A kutya 2, a macska kb fél éves.
Alacsony rosttartalmú, vagy rossz minőségű tápot eszik a macskád. Emiatt nem tudja rendesen megemészteni, és nem lesz büdös az ürüléke, sőt egyenesen kajaszagú az állatoknak.
Vagy: a kutyád anyukásdit játszik, a kutyamamák szokták megenni a kölyök ürülékét...
A macska valamilyen száraz tápot kap, nem tudom milyet, nem én etetem. A kutya mostanában kutyaszalámit és konzerves tápot kap keverve.
A kan kutyák is szoktak "anyukásdit játszani"? Egyébként a kutya kan tacskó, a macska pedig kandúr és úgy néz ki, mint a whiskas reklámos macskák. Az milyen fajta?
házicica, nem hinném, hogy egy Brit rövidszörűt tartanátok az udvarban :)
A kan kutya is játszhat ilyet, főleg, hogyha kiskorában sokan voltak egy alomban, és nem mindig jutott neki táplálék. Ilyen esetben ő is megehette a kakit.
Lehet, hogy a kölykének tekinti a cicát.
De én előbb gyanakszom a silány macskakajára, és emiatt túl illatos a macska ürüléke, amit ő meg fog enni aztán...
A kutya tápláléka is legyen kielégítő, magas rosttartalmú.
Házi macska :).
A kutya szalámi elég gyér táplálék, nem sok tápanyag tartalma van.
A tacskó kicsi kutya, jó minőségű étellel etetni sem kerül sokba.
Vegyetek neki normális tápot (pl. Acana, Orijen, Hill's, Royal Canin, Yarrah, Profilum), a konzervet hanyagoljátok, csak pénzkidobás. A jó táp mellé kapjon néha zöldséget, gyümölcsöt, húst, rizst, néha 1-1 joghurtot.
Én a macska étrendjén is változtatnék.
Ezenkívül lehet olyan helyre tenni az almot, ahol a kutya nem éri el.
azért kopog a szeme az éhségtől, mert azelőtt tonnaszám adtad neki az alacsony tápértékű kaját, ezáltal sokkal többet evett, mégis kevesebb tápanyagot vitt be.
Állatorvostól függetlenül veszek Hill's-t és Royal Canint. Nekem pl. sosem ajánlott még tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!