Bernáthegyi lakásba?
Figyelt kérdés
Nem sokáig maradunk lakásban, de mindenképpen szeretnék már egy bernáthegyit. Naponta 3szor lenne sétáltatva. Reggel fél órát, délután 1órát, és este akár többet is. Elég nagy lakásban élünk. Jó lenne ez így neki?:) Előre is köszi a válaszokat.2014. nov. 7. 10:57
1/8 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy mennyit lenne otthon egyedül. Amúgy szerintem lejetséges.
3/8 anonim válasza:
Én megvárnám, míg kertesbe költözünk. Nagytestű kutya, szüksége van a helyre és amúgy sem egészséges panelban/nem kertesben kutyát tartani.
4/8 anonim válasza:
Bezzeg milyen jó a szomszédban a kertben rohadó idegbeteg bernáthegyinek, de van kertje!!!
5/8 anonim válasza:
Ha elég nagy a lakás, és rendesen van sétáltatva, akkor jól elvan. Nem egy pörgős fajta.
Arra kell figyelni, hogy a lépcsőzés nem tesz jót neki. Legyen lift ha emeleten laktok.
6/8 A kérdező kommentje:
Van lift. Nem lenne sokat otthon egyedul, mindenhova vinnek. Max 4orat delelott. De szerintem csak akkor tudna pihenni, mert van egy ocsem, aki egyfolytaban jatszana vele.:):D
2014. nov. 7. 21:16
7/8 anonim válasza:
Szerintem, ha nem kell lépcsőzzön és nincs dögmeleg a lakásban, akkor simán!
8/8 anonim válasza:
A mi mackónk is bent van a lakásban és ha rendszeresen viszed sétálni,semmi gond nem lesz vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!