Amstaff kölyök etetése? (többi lent)
Figyelt kérdés
9 hetes boci szemű kölyköm van, és arra lennék kíváncsi hogy milyen fajta tápot adjak neki, mert tudok jó márkákat, de nem merek csak úgy tudatlanul belevágni.
Szóval hallottam olyat hogy bizonyos táp megnyújtja a kutyust, és olyat hogy túl sok fehérjét tartalmaz, olyat hogy vakarózik tőle a kutya stb...
Nem tudom ezek az állítások mely tápokra igazak, mert nem emlékszem már, de ezeket olvastam.
Szeretnék jó tápot adni a kicsinek, és olyat amitől nem lesz aránytalan teste!
Üdvözlök mindenkit!
#kutya #etetés #amstaff #kölyök #kölyökkutya #amerikai staffordshire terrier #kölyök táp #kölyök kutya etetés #prémiumi táp
2014. nov. 6. 20:20
11/11 neige válasza:
Nekünk középkategóriásból a Pedigree Vital Protection jött be, a Butcher's a chihuahua nem ette, az Eco Pet-et viszont mindenki szerette (sajnos nagyfiúk hajlamosak belekajálni a kölyöktápba is), szóval most azt esznek.SZÓJÁT nem tartalmaz, de foszfort és kalciumot kielégítőszinten, mesterséges adalékanyagoktól mentes,stb.. és 3-4 ezer forint körül mozog 3 kiló.Ezzel most elégedettek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!