Hogy lehet ilyen iszonyatronda feje egy kutyának, mint a bull terriernek?
Az eredeti bullterrier gyönyörű volt, a mostani szerintem is borzasztó csúnya. A jellemük nem tudom, hogy tetszik-e, a staffikra is mindig azt mondtam, hogy nem tetszik a jellemük, aztán most mégis egy pit keverékem van, amibe totál bele vagyok szerelmesedve. Az bejön, hogy makacs és energikus, talán csak az taszít, hogy ritka a jól nevelt példány.
Amúgy itt van egy kép a régi bull terrierekről, gyönyörűek: [link]
"A lipicai lovaknak is az van,mégsem tartja őket csúnyának senki." A lovasoknak is vannak preferenciái, elég sok helyen olvastam, hogy valaki a kosfejű, valaki a csukafejű lovakat nem szereti.
Alapvetően engem nem is a látványtól ráz a hideg, hanem attól, hogy az esztétikára rámegy az egészségük.
Akit érdekel, régi képek fajtánként: [link]
Én az agarakat imádom, de idáig bárkinek mondtam, mindenki lehurrogta, hogy azok milyen iszonyatosan csúnya vékonyak.
A bullterrier nekem sem tetszik, de a német juhászok pl ugyanúgy nem tetszenek, holott tudom, hogy rengeteg embernek az a fajta a szíve csücske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!