Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet ilyen iszonyatronda...

Hogy lehet ilyen iszonyatronda feje egy kutyának, mint a bull terriernek?

Figyelt kérdés
komolyan én minden kutyát imádok, mind szép, de egytől a hideg is kiráz: a bull terriertől. Egyszerűen rettenetes a feje formája, ahogy az össze van rakva.. Csak nekem nem tetszik ennyire?
2014. nov. 6. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív. Engem a nyomott orrú kutyáktól ráz ki a hideg....
2014. nov. 6. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem tetszik nem tetszik. Te is nagyon sok embernek nem tetszel. Nekem sem tetszenek a yorkik mégsem fikázom Őket. Amugy szerintem egyáltalán nem csunya..
2014. nov. 6. 19:15
 3/16 anonim ***** válasza:
8%
Nekem sem tetszenek. Nem csak külsőre, hanem belsőleg sem. Minden bullterrieres gazdi, bár imádja őket, azt mondják hogy nagyon nehéz esetek.
2014. nov. 6. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én rondának nem tartom őket, és addig igazából el se gondolkoztam ezen a kérdésen, amíg nem láttam fényképeket az "eredeti" bull terrierről, aminek még hosszú lábai, karcsú teste és gyönyörű feje volt. Azóta azt gondolom erről a fajtáról is, mint a show német juhászról, hogy a tenyésztés nagyon elcsúnyította. A jellemük viszont nekem nagyon tetszik. Persze, nem egyszerű eset, de miért kellene egy terriernek, egy bull típusú kutyának úgy viselkednie, mint egy túlhizlalt labradornak? Ez csak a mostani városi kutyatartás szemete, hogy ha a kutya ösztönerős, mozgékony és önálló, az már baj, mert azzal már igazából foglalkozni kell és nevelni kell.
2014. nov. 6. 19:39
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

4-es!

Nagyon jó, hogy említetted a régi típusú kutyákat. Nézzük csak meg a shar peit mivé lett, vagy a nápolyi masztiffot, basset hound-ot és még lehetne sorolni... Szörnyű mivé lettek.

2014. nov. 6. 19:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Négyes!

Mutatnál egy képet a régi típusú bullról? Kíváncsi vagyok rá!

2014. nov. 6. 19:48
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
A szépség relatìv. Nekem pl a csivava nem tetszik, a bull meg igen. (Itt horkol mellettem)
2014. nov. 6. 19:55
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Én imádom a bullterriert, egyszer lesz is egy ilyen kutyám! Nagyon aranyos a vigyorgó tojásfejével!
2014. nov. 6. 19:58
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Ha egy bullterriert megismersz és megszeretsz,nem fog érdekelni a fejformájuk.

Kosfejük van,na és?A lipicai lovaknak is az van,mégsem tartja őket csúnyának senki.Konkrétan a királyi udvarok számára lett az a lófajta kitenyésztve.Ha oda elég jó volt a kosfej,akkor mi a gond?

Egyébként bullterriert is nagyon sok főnemesi család tart a mai napig.

2014. nov. 6. 20:01
 10/16 Hovarju ***** válasza:
80%

Imádom a kutyákat, mégis van néhány olyan fajta, amit nem tartanék itthon. Nekem főleg a nyomott orrú fajták nem tetszenek. De belőlük is van aranyos példány. A bull terrier sem tetszett sokáig, épp a "malac" feje miatt. Aztán egy bemutató alkalmával megsimogattam egyet és játszottam vele egy kicsit. Egy igazi szeretet gombóc volt. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb igazi bohóc.

Nekem itthonra továbbra sem kellene, de nem tartom rondának.

2014. nov. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!