Miért lettek a válaszolok ennyire elvetemültek?
Figyelt kérdés
olyan stílusban válaszolnak hogy az csúnya. legtöbször bunkók és nem is érdeklik őket a másik csak a berögzült bunko trágár beszéd itt gyerekek is olvasnak mit tesz a lelkükkel az a sok otrombaság és minden kedvüket elveszik a kutyatartástól és ráerőszakolják az emberekre a labradort meg a németjuhászt mert az jó kezdő kutya2014. nov. 4. 22:52
11/12 A kérdező kommentje:
igen ez így van sok az ilyen ember de lányom feltesz egy kérdést mielőtt engem megkérdezne és rögtön rohadt szaporító de még csak 10 éves!
2014. nov. 5. 23:01
12/12 sippara válasza:
Na, na, na. Azért azért, mert a lányod első körben nem hozzád fordul bármilyen kérdéssel, hanem vadidegen emberekhez a neten, nehogy már én legyek a felelős :D mint ahogy nem nekem kell figyelnem arra sem, hogy mihez fér hozzá, mibe szaladhat bele az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!