Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt már hogy a kérdező...

Volt már hogy a kérdező betartotta a válaszolók tanácsát?

Figyelt kérdés

Mert néha úgy érzem hiába válaszolgatunk. Ha vki megkérdezi szép e ez a kutya, azt gondolja és csak azt akarja hallani. Aki megkérdezi mit csináljon haldoklik a kutyája, az úgyis olyan aki nem jár állatorvoshoz, hiába írjuk neki(ha járna, nem itt kérdezősködne).

Volt már sikersztori? Mert ha nem én nem, nem fárasztom magamat a kérdezők meggyőzésével.

2010. márc. 28. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ha megkérdezek valamit, tényleg azért kérdezem meg, mert nem vagyok biztos magamban és segítségre van szükségem. Én idáig szerencsére normális válaszokat kaptam, amit meg is fogadtam.

21 L

2010. márc. 28. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Eddig nekem is jó tapasztalataim vannak, jó válaszokat kapok. De néha én is úgy érzem, hogy a kérdező hiába tesz fel valamiről kérdést, mert ha 24 válasz érkezik neki ugyanarról, és ő még mindig bizonytalan, akkor azt érzem, hogy hiába téptem a számat.
2010. márc. 28. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is nem egyszer kaptam már itt segítséget de egyet értek veled, pl. a szaporítással kapcsolatos kérdésekkel szerintem is feleslegesen fárasztjuk magunkat, az aki ennyire nem képes utána járni a dolgoknak biztos hogy nem fogja milyen telt menhelyekről pofázunk...
2010. márc. 28. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég egy gazdi panaszkodott a kertjében randalírozó kanokról, akik a tüzelő szukájára jöttek. Sokan ajánlották neki az ivartalanítást.A visszajelzésből ítélve hajlik is rá.Ha valóban megcsináltatja, már van értelme!
2010. márc. 28. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Én tettem már fel kérdést és válaszolni is szoktam!

A kérdéseimre sokszor érkezik bamba válasz és a válaszaim is sokszor bamba kérdezőkre "találnak"!Ez van!:P

Azért még egyszer köszönöm az értelmes válaszokat, főleg annak aki ötletet adott hogy tanítsam meg a kutyámnak a háton átfordulás, mert már ügyesen megy neki!:)

2010. márc. 29. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Az spec. pont én voltam:) Örülök hogy most kiderült hogy akkor volt eredménye:) Ügyesek vagytok!
2010. márc. 30. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!