Ha sírtok, vagy nagy bánatotok van, a kutyátok hogy reagál? Megérzi a bánatotokat vagy fájdalmatokat?
Abszolút :) Nem kell ahhoz sírni, hogy érezze, baj van. Ha kimegyek és tényleg rossz kedvem van, akkor engedi hogy megöleljem, meg ő is bújik, meg hozza a labdát/cipőt/botot (amit éppen talál) és mutatja hogy játsszunk, meg hogy neki igenis fontos vagyok :)
Bár nekem ő mindig örömet okoz. Egy hosszú nap után egyszerűen jó hazajönni az én kis kutyusomhoz, mert tudom hogy ő feltétel nélkül szeret, és hogy ő számít rám :) Szóval mellette nem tudok gyakran szomorú lenni :)
(Ammúgy ő magyar vizsla)
Amint látja, érzi hogy baj van,bökdös az orrával, bújik, mintha bíztatna, hogy mondjam el neki. Hozza a játékait, próbál felvidítani. Amikor leülök, ráteszi a fejét a térdemre, és néz rám a nagy barna szemeivel. Mindig, a legrosszabb napokon is megmosolyogtat, amikor látja, hogy már jobb kedvem van, szétrobban az örömtől...
Amstaff egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!