Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha harapós kutyát szeretnék,...

Ha harapós kutyát szeretnék, azt nem csak veréssel tudom elérni, igaz?

Figyelt kérdés

Ezt hallottam, h így működik, de ez nem igaz, ugye?

Meg a gazdára támadás mennyire gyakori a harapós kutyáknál?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. nov. 3. 20:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A kutya suliban első sorban téged tanítanak a következetes nevelésre, plusz a kutya szocializálódik. Ez által kiegyensúlyozott leszaz élete.

A veréssel max annyit érsz el, ( igen olvastam hogy nem áll szándékodban ) hogy félelmében neked támad. Ez az ösztön minden élő lényben benne van. Az életét félti.......

A rongyozás jó móka, pl egy rossz rongyal, de a kezedre soha ne húzd fel! Kézre TILOS harapni!

Etetésnél szoktasd arra

2014. nov. 4. 10:40
 22/26 anonim ***** válasza:
...... hogy bármikor belenyúlsz az edényébe. Szerintem a legjobb amikor az edényt fogod és úgy eszi meg a kaját. Rájön hogy nem akarod elvenni az élelmet. Még tehetsz is bele valami finomságot. Így nem alakul ki az a tipikus baleset, hogy szétmar a kutyád, pedig csak dobni akartál még bele valamit.
2014. nov. 4. 10:45
 23/26 A kérdező kommentje:

Még jöhetnek ilyen jó tanácsok, h miket csináljak, h engem legalább ne harapjon meg. Ez az etetéses dolgot ezt tényleg jónak képzelem, mert hozzászokik, h én nem veszem el tőle, főleg gyerekként jól hozzászoktatom, s nem lesz baj.

Egyébként most van egy keverék kutyánk, ahhoz simán oda merek menni, ha eszik akkor se morog egyáltalán, pedig nem a mi kutyánk volt, hanem mamámé, igaz, h az gyerek kora óta megszokott már engem valszeg. :)Ha ez is gyerekként jön, s sokat lát, sztem akkor ez se fogja félteni a kajáját tőlem, ha nem csinálom a táljához nyúlkálást, sztem akkor se biztos, nem?

De tényleg, ha tud még vki vmi jó módot, h biztos ne legyen baj a kutyatartásból az írja le pls. itt.

Ma olvastam metropol újságban erről, h nem olyan sok kutyatámadás van, mint azt lehet gondolni a hírekből.

2014. nov. 4. 11:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Leirtam mar vagy haromszor: kutyasuli es olvasas! Itt 3 sorban nem lehet leirni, hogy hogyan is kene csinalni a dolgokat. Teljesen felkeszuletlen vagy es ezaltal alkalmatlan egy kuvaszkeverek (vagy barmilyen kutya) tartasara. Ha az a kerdes, hogy mit tegyel, hogy legalabb ne harapjon teged, az mar reg rossz. Az csak a legszelsosegesebb esetekben fordul elo, hogy a kutya a gazdajara tamad. Annak a kozelebe se kene eljutni. De ha a gyakorikerdesekrol akarsz megtanulni kutyat nevelni, akkor rohamleptekkel rohansz a katasztrofa fele.
2014. nov. 4. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:

A kutya támadások mind az emberek hibájából adók.

Én a kutyáomat mind így tanítottam, hogy fogfam a tányérját, körülöttük meg nyüzsgött mind két keresztlányom, meg a család. Soha nem jut eszükbe még csak morogni se. Volt olyan is véletlenül hozzáért az egyik gyerek, vagy éppen picit meglökte a kutya hátsóját. Egyik se foglalkozott vele.

2014. nov. 4. 12:36
 26/26 A kérdező kommentje:
Jó, akkor olvasok, de így rövid tanácsok sztem nem ártanak egyébként.
2014. nov. 4. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!