Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg állatkínzó vagyok ezért?

Tényleg állatkínzó vagyok ezért?

Figyelt kérdés

Azzal kínozom, hogy kutyaiskolába szeretném járatni, elvégeztetni az engedelmességit, de a gyufát azzal húztam ki , hogy még ráadásul az engedelmes vizsgát is lle szeretném tetetni vele.

Barátnőm szerint egy rabszolgát akarok csinálni belőle, és állatkínzó vagyok.

Azóta szóba sem nagyon áll velem(:

2014. okt. 27. 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak irigy, mert neked jól nevelt kutyád lesz neki meg nem :D
2014. okt. 28. 11:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehát röviden a barátnőd az állatkínzó, te pedig egy normális gazda vagy. Pont.
2014. okt. 28. 12:25
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, egy kicsit megnyugtattatok. A családom is az iskola mellett van, annak ellenére, hogy már jó néhány dologra megtanítottam őt, ül, fekszik, marad, steril környezetben behívható. Viszont ahol túl sok inger éri, még nem mindig tudom behívni, a sétáltatás meg egy katasztrófa, úgy húz, pedig már szinte mindent kipróbáltam, forgolódtunk, megálltunk, visszarántottam, stb.

Szóval kell a szakember, úgy gondolom.

A barátok megválogatásáról annyit, hogy nem volt ő mindig ilyen, egy jól nevelt gyerek volt, gyönyörű házban éltek a szüleivel, jól tanult, diplomás embert neveltek belőle a szülei. Az apja professzor volt az egyik egyetemen. Csak nagyon visszahúzódó volt, a gyerekek csúfolták, én meg megsajnáltam és megvédtem. Valahogy így kezdődött. Aztán nem tudott kapcsolatokat kialakítani, a szülei meghaltak, egyedül maradt, nekem családom lett, gyerekeim, neki meg senkije, csak az állatok. Nem volt szívem magára hagyni, az állatokat pedig bevitte a házba, ma már csak nekik él, az embereket nem szereti. A családom haragszik is emiatt, hogy miért tartom vele a kapcsolatot, mert utána rágódom azon, amit mond, hátha neki van igaza, (mint most a kiskutyám ügyében), de ha én is magára hagyom, senki nem segít rajta, az az igazság.

A családom szerint egy álomvilágban él...

2014. okt. 28. 13:06
 24/24 Szilvi & Argos ***** válasza:

Barátnőd úgyse fog változtatni, vagy legalább megpróbálni változtatni...Apránként ecsetelheted neki néha-néha, hogy mért nem jó ez így. Például nincs társasága a kutyának, nem lát új dolgokat, stb-stb.

Egyébként tipikus, hogy a jól nevelt kutya gazdáját állatkínzónak tartják a neveletlen ebek gazdái...közben pedig nem győzik dicsérni, hogy ez az az okos kutya, bla-bla :D

Jó úton jársz a kutyáddal, le ne térj róla ;)

2014. okt. 28. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!