Ha egy állatkínzóval végignézetik a Hachiko című
filmet, vajon érzelemmentes tud maradni?
Figyelt kérdés
Mennyire lelketlenek, akik állatokat bántanak?
Én nem tudtam megnézni a filmet, mert már az előzetesén zokogtam. Nekem is van kutyám.
A napokban a férjem nézte a filmet a tévében, én meg a konyhában főztem, és csak részben hallottam, de akkor is bőgtem. Lehet én vagyok nagyon érzékeny, de szerintem nagyon megható, főleg, hogy igaz történet.
Aki állatkínzó annak teljesen mindegy milyen filmet játszol le. Érzelmileg nem fog azonosulni a filmmel, hiszen az ilyen alakok semmibe veszik az állatokat. Te vagy érzékeny nagyon.
2013. nov. 3. 14:05
2/7 anonim válasza:
Igaz történet de kicsit túl magyarázzuk mi emberek ami ott történik.. Vannak benne olyan dolgok amik nem történhettek meg. Ráadásul az igazi történet idején talán még autók se voltak, a film meg javában a 90es években játszódik.
Az meg hogy valakit megérint e az más kérdés, nem sok köze van az állatkínzáshoz. Én megnéztem tetszett a végén talán megkönnyeztem kicsit de ennyi. Amúgy imádom a kutyákat, van 3 mindegyik ben él velünk.
2013. nov. 3. 14:11
3/7 anonim válasza:
Most ez olyan, mintha egy egyetemistától várnád, hogy a szorzótábla gondot okozzon. Messze afölött a zsint fölött van. Aki szándékosan állatot kínoz, az nem fog meghatódni egy kis filmecskétől.
2013. nov. 3. 14:12
4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor én vagyok nagyon érzelmes, és az állatkínzók pedig tényleg nagyon lelketlen emberek.
2013. nov. 3. 15:08
5/7 anonim válasza:
Én is sirtam a filmen mert szerintem tényleg megható volt. És hát... nem hinném hogy megváltoznának az állatkinzok.
2013. nov. 3. 16:48
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem. De ha ez megnyugtat, én is végigbőgtem az egészet! :(
2013. nov. 3. 17:59
7/7 anonim válasza:
Az állatkínzók többsége is kínozva volt gyerekként,nem alakul ki az együttérzés képessége.Egy ideig megható,de aztán érzelgős a film,mert nagyon többet akar belemagyarázni,mint ami benne van, a hatás kedvéért,ami szerintem nem jó.De ha emiatt másként néznek emberek a kutyára,értékesebbé válik,legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!