Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg állatkínzó vagyok ezért?

Tényleg állatkínzó vagyok ezért?

Figyelt kérdés

Azzal kínozom, hogy kutyaiskolába szeretném járatni, elvégeztetni az engedelmességit, de a gyufát azzal húztam ki , hogy még ráadásul az engedelmes vizsgát is lle szeretném tetetni vele.

Barátnőm szerint egy rabszolgát akarok csinálni belőle, és állatkínzó vagyok.

Azóta szóba sem nagyon áll velem(:

2014. okt. 27. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szemet szemért: szerintem nyugodtan elkezdheted neki te is mondogatni, hogy ő az állatkínzó, mert egy 7 éves kutyát megrekesztett egy kisbaba szintjén. Elképzelni se tudom, mit élhet át az a kutya minden egyes nap, hogy nem tudja hova kell piszkolnia, illetve hogy mindent magának kell megoldania egyedül, mert a gazdájától soha egy értelmes parancsot sem kapott. Egy ilyen kutyával képzelem mennyire lehet sétálni. Egyáltalán szokta sétáltatni? Még a végén kisül hogy ő az állatkínzó, nem is te.
2014. okt. 27. 19:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Sétáltatni nem szokta, mert akkor ugatnak a kutyák az utcában.meg fél, mert nagyon szökős, és attól fél, ha kiviszi, akkor elszökik és elüti az autó. Az előző kutyája egyszer kiszökött, és elütötte egy kocsi, el kellett altatni(:
2014. okt. 27. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nem hagyja abba a pattogást, kezdd el szépen felviágosítani arról, mire van szüksége egy kutyának, mert ő az állatkínzó, nem te!
2014. okt. 27. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... a barátnőd vegyen inkább plüsskutyát. Mi az, hogy nem sétáltatja, mert akkor ugatnak a kutyák? Akkor mégis hogy mozgatja le? Vagy szobanövénynek tartja szerencsétlent?
2014. okt. 27. 19:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már én is sokszor hallottam, mert vasszigorral nevelem a kutyáim. Hogy jaj szegények, nem lehetnek szabadok, egyéniségek, meg blabla. Sosem fogják beismerni, hogy ők a buták és tudatlanok. Aztán persze az ő kutyájuk kifut az autó elég és majdnem elüti mert még visszajönni sem hajlandó, én meg csak leültetem a kutyám és helyben marad amíg a kamion elmegy közöttünk, meg a pórázunk is 13 éve ugyanaz, mert nincs miért használni... Ilyenkor majd te is megkapod az elégtételt, amúgy meg hagyd őket figyelmen kívül.
2014. okt. 27. 19:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég. Milyen sötét emberek vannak!

Kettőtök közül inkább ő az állatkínzó. De legalábbis fogalma sincs a kutyákról. A kutya nem ember, nem is úgy kell bánni vele. A te kutyád sokkal boldogabb kutyaéletet élhet, mint az övé. Ez nem állatvédelem, ami ő annak gondol, hanem szimpla butaság.

Nyugi, te gondolod helyesen.

2014. okt. 27. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Ekkora ostobaságot mér rég hallottam... csak úgy megkérdezném, hogy Neked aki így gondolkozol a leendő kutyádról hogy lehet egy ilyen barátnője? Nem tudom elhinni, hogy van bennetek közös nevező.
2014. okt. 28. 07:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát,elmondhatod neki,hogy nincs szabadság korlátok nélkül,mivel nem a vadonban élünk.Ha emberek közé akarod vinni a kutyát,meg kell tanulnia,hogyan kell viselkedni.Ettől az egyénisége nem lesz más,hiszen nem egy automatát faragsz belőle,csupán egy olyan kutyát,aki ért az emberek nyelvén.Kevesen tolerálnák ugyanis a nyakba ugráló vagy behívhatatlan munkakutyát és a kocsi sem tud mindig időben megállni.
2014. okt. 28. 08:16
 19/24 anonim ***** válasza:
A barátnődnek meg lelki problémái vannak,ezért észérvekkel nem fogod tudni meggyőzni.
2014. okt. 28. 08:18
 20/24 anonim ***** válasza:

LOL! :)

Gondolom, barátnőd nem kínozza szegény kiskutyáját (ha van neki) olyan képtelen gonoszságokkal, mint pl. behívás vagy a "nem szabad felmenni az asztalra" vezényszó, hanem a kutya boldogan leéli az életét a flexi végén és anyuci vérét szívva.

Az ember legalább a barátait megválogathatja.

2014. okt. 28. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!