Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem értem, miért kell a...

Nem értem, miért kell a Cerberos kutyasuliban kivárni a 8 hónapos kort, hogy kezdő tanfolyamra mehessen a kutya?!

Figyelt kérdés

Eleve, az ovi tananyaga majdnem ugyanaz, mint a kezdőé. (Láb mellett séta, ül, fekszik, marad.) Nem is értem, miért nem mehet mondjuk oviból rögtön kezdő vizsgára egy kutyus, mondjuk féléves kora után, ha már jól megy neki az engedelmesség? Aztán mehetne középfokúra. De így, ki kell fizetni minden hónapban az ovit, aztán a kezdőt, majd a középhaladót, ha az ember végig szeretne mindent csinálni.

Kicsikét lehúzás. szaga van :(

Na és mégegy kérdés: oviban is kötelező a fojtó?

2010. jan. 25. 16:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kötelező a fojtó. Bár kérdés milyen kutyád van. Mehetsz vizsgázni egy olyan kutyával aki fekvést sem tudja normálisan ovis szinten teljesíteni... Hogy várod majd el h minimum 4 percig feküdjön egy helyben??? Amikor a hülye okoskodik ... Erről ez jut eszembe.

Saját tapasztalat: Én is gondoltam h mi lehet az alapon más? És megkaptam a választ. MINDEN. Nem érdemes kihagyni a fokokat. A kutya tényleg változik. Pár hónap náluk az nagyon sok a fejlődésben. Remélem sikerült már levizsgáznotok a kedvenccel :)

2011. ápr. 11. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!