Milyen tápot adhatnék a kutyáimnak ebben az árkategóriában?
2 kutyám van, az egyik kb.25-30, a másik 45 kg körül van. Jelenleg aldis Rufus tápot kapnak, 3000 Ft 10kg... Amiket itt lehet olvasni, az igencsak összezavar. Tudom, hogy a nagy többség szemében már a 2. mondatomtól felelőtlen kutyatartónak számítok, mert milyen kutyatartó az, aki úgy vesz magához kutyát, hogy nincs pénze 1000Ft/kilós tápra... Mondjuk a gyerpis esélytelenek közül vannak mindketten, és szerintem még mindig jobban ínyükre van a szar táp, mint az örökre elaltató tű...
Na mindegy, nem provokálni akartam, mert tényleg szeretnék tanácsot kérni, hogy esetleg van-e ilyen árkategóriában jobb táp is a kutyáimnak. Igen, sajnos többet nem tudunk rászánni, pedig nagyon szívesen etetném Orijennel... Ha lenne miből. Az aldis táppal asszem kb. 300 forintra jön ki egy napi kaja nekik.
Én is tescósat, aro-t, egyebeket etettem régen. Eredmény allergiás lett a kutyám 8 évesen. Állatorvos állapította meg nem én találtam ki. Most a 2 kutyámat 2 különböző táppal etetem. Egyi nap az egyikből kapnak, másik nap a másikből. Mind a kettő gyönyörű, az allergiásnak is kinőtt a szőre. Ráadásul nem egy túlzottan drága tápok. Csak nagy kiszerelésben veszem és 2 havonta kell vennem. Ráadásul útba esek a szállítónak így ingyenes is.
Susa Eco max 20 kg /nagytestű, fenttartó/: 5 800 Ft
Fer-dog crok 20 kg: 5000 ft
Tehát 40 kg-t veszek egyszerre és elég 2 hónapra simán a 2 kutyának. Tomifutárnál rendelem. Több egyéb fajtájú minőségű tápja is van. Olcsó még akinek a nevét már betették a cserisubás is, csak nekem messze van és ingyen nem szállít, hanem fuvarköltséggel, így nem érné meg nekem ennyire. A lényeg jó tápot lehet kapni, csak utána kell nézni.
"Ráadásul útba esek a szállítónak így ingyenes is."
A szállítás ingyenes. Telefonáltak közben és nem olvastam át mit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!