Bunkóság "lestoppolni" a futtatót egy yorkival?
Attól hogy bent vagy miért is foglalod le? A futtató közös. Nekem egy 15 kilós bullterrier keverékem van, a helyi futtatón, ha kicsi kutyák vannak benn, bemegyek. Ha nagyok, bemegyek. Én rászólok a kutyámra ha bunkózik, ezt elvárom a kiskutyásoktól is :)
Ha durvábban kezd játszani egy kiskutyával vagy a kicsi fél tőle, elhívom onnan. Ha az én kutyám miatt nem akar valaki bejönni behívom, ha meg visítoznak hogy nehogy megharapja akkor meg mondom, hogy amíg bejönnek a kapunk megfogom és akkor lenyugszanak :) Ha az enyém netán odakap egy másiknak, fegyelmezem és elnézést kérek a másik gazditól.
A helyi futtatóra járnak berni pásztorral, staffival és yorkival is, nagyon örülök neki h ilyen vegyes a társaság. Van 2 öregebb yorki na ők pl. ugyanúgy csak ülnek, szaglásznak és ezzel semmi baj nincs, az enyém is egy idő után ott hagyja őket, rájön h velük nem fog játszani :D De ilyen kutyák is kellenek, mert egy kis önuralomra és nyugodtságra tanítják az enyémet. Ha meg bejön egy vizsla azzal versenyt futnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!