Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ölebek mit szeretnek...

Az ölebek mit szeretnek jobban, ha puszilgatják őket, vagy a simogatást? Vagy mindkettőt egyszerre?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 13:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
27%
!!!!
2010. jan. 25. 15:18
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a kutyáim, épp ezért kezelem őket kutyaként, és utána nézek hogy mire van szükségük (nem a tv-ben és egy db orvostól hanem sok helyen) Pl azért mert imádom őket és jót akarok nekik, nem fogom őket a szombámban tartani, mert elgondolkozok, és rájövök hogy olyan kicsi a szombám és ők hárman vannak, hogy nem férnének el, és nem tudnának mozogni... Viszont kint állni ilyen időben utálok, de a kutyáim viszont imádnak havazni, ezért kint állok velük. A kutyám nagyon akar enni édességet akkor sem adok neki, mert az ártlmas. Na az a különbség.
2010. jan. 25. 15:35
 23/31 anonim ***** válasza:
45%
hát jah de az én házam ilyen :D [link] nekem böven be férnek és vannak kint az udvaron ne aggodj !!
2010. jan. 25. 17:38
 24/31 anonim ***** válasza:
Úristen te nem csak írni de olvasnin sem tudsz rendesen xD Nem szó szerint értettem, ez egy példa volt. Gondolom a kutyáid mindanp ap könyörögnek, hogy mehessen és samponozhassák magukat... Játékkutyák...
2010. jan. 25. 19:23
 25/31 anonim ***** válasza:
40%
tudod miért nem tudok írni mert a kutyáim összerágtak a billentyűzetet és össze vannak keveredve a gombok !!
2010. jan. 26. 05:24
 26/31 anonim ***** válasza:
59%
Akkor voltak a te kutyáid a képen látható ebek mikor én voltam Maria Geronazzo! :) És a ház se valószínű.. :D Ne játszd itt magad mert eszed semmi a helyesírási készséged pedig teljesen elveszett az éterben.. Ha csak egy kicsit is értenél a kutyához tudnád h NEM SZABAD naponta fürdetni! Igaza van azoknak akik ezt írták! Szóval menj inkább járd ki a 8 általánost és ne itt okoskodj arról amihez nem értesz! :)
2010. jan. 27. 12:25
 27/31 A kérdező kommentje:

előző!

a te helyesírási készséged se valami fergeteges.

2010. jan. 27. 13:20
 28/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező neked mi a problémád? :) Nem neked szólt az írásom.. Vagy nem tudsz olvasni?
2010. jan. 27. 18:13
 29/31 anonim ***** válasza:

Anyám xD még hogy naponta fürdeti. Akkor biztos nagyon nagy az IQ-d "könyvelő létedre" xD

Beteg kis csíra vagy te. Annyi eszed van kb mint amennyi könyvelői munkád xD Mert gondolom gyet értünk az ÉRTELMES FELELŐS KUTYATARTÓKKAL hogy ez nem normális!

SAJNÁLOM SZEGÉNY KUTYÁIDAT, CSAK ŐKET SAJNÁLOM....

2010. jan. 27. 20:25
 30/31 anonim ***** válasza:
52%
Hát, kedves kérdező jól felbosszantottál itt mindenkit a kérdéseddel(amire nem is akartál választ, hisz te már eldöntötted, mi a jó a kutyáidnak)a szép házadra sem igen volt senki kiváncsi.Tudod mit?A kutyákat nem kell puszilgatni, simogatni játszani kell velük és kutyaként kezelni és a kutyák bizony utálnak fürdeni nem hogy naponta, de sokkal ritkábban is.De te csak fürdess és puszilgass, senki téged itt meggyőzni nem fog, úgy tűnik.
2010. jan. 31. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!