Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ölebek mit szeretnek...

Az ölebek mit szeretnek jobban, ha puszilgatják őket, vagy a simogatást? Vagy mindkettőt egyszerre?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 13:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
19%
megtehetem mindenem a kutyáim !!
2010. jan. 25. 14:01
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

Te nagyon okos. :) Mindegy mivel mosod, a legdrábább kutyasampon (és gondolom neked nem olyn van hanem valami bobi noname) is árt ha minden nap használod. Talán nekem nem hiszel akkor olvass utána, kutyát évente 3-4 alkalommal kell fürdetni, akkor is ha házban van, akkor is ha kiállítási kutya. Van más lehetőség is mint mosni mint a ruhát... Van száraz sampon és vizes rongyal is le törölgetni. Csak ne csodálkozz ha kutyaszagú lesz kutyád, és korpás a bőre, a szőre meg fénytelen, és elveszti az öntisztuló képességét... Ébredj fel ez nem eg kisbaba!

Bár ilyen parasztoknak hiába mondja az ember...

2010. jan. 25. 14:02
 13/31 anonim ***** válasza:
76%
Ha mindened lenne akkor vennéd a fáradtságot hogy utánnézz, mire van szükségük.. És nem azt adnád nekik ami szerinted jó, hanem azt ami nekik kell... Nem elég ha szeretsz, jól kell szeretni.
2010. jan. 25. 14:04
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
tugyátok mit már 3 éves mind három éve mosom a őket minden nap a kutya orvos azt mondta hogy meg mos hatom őket épp most van egy olyan műsor a tv-be hogy tegyünk mindent meg a kutyánk ért és azt mondja hogy egyátalán nem baj ha mossuk a őket minden nap az én kutyáimnak nagyon szép a bőrük nem korrpás és fényes a szőrük itt a kép róluk !! [link] ez a manó fent vannak az interneten olyan szépek ! [link] itt van Jimmy [link] najó a yorkinak a háttere meg van csinálva photoshoppal de mega a kutya az ő !! szal tessék
2010. jan. 25. 14:22
 15/31 A kérdező kommentje:

nagyon aranyos cuki babák! :)

bár szerintem is túlzás mindennap fürdetni őket.

mellesleg hogy van időd ilyesmire? hiszen még meg is kell szárítani a bundájukat!

2010. jan. 25. 14:24
 16/31 anonim ***** válasza:
40%
hát igazából könyvelő vagyok és itthon dolgozok !! 4 órát kell dolgoznom a férjem itthoni szakács szóval ő főz és én meg a nap hátra levő részében velük vagyok meg persze a kis lányommal !!
2010. jan. 25. 14:28
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

az öleb is kutya ,akinek :

elsősorban mozgásra

másodsorban tanulásra

harmadsorban evés-ivásra ,és csak

utoljára kényeztetésre, szeretetre van szüksége.

mind a 4 fontos, de a sorrend a lényeg !!

a kutya tiszteljen és szeressen , mert akkor szót is fogad, ha csak szeret , akkor a tiszteletet más érdemli ki nála, és annak fogad szót.

ölebeknél ez elsősorban az utcán,más kutyák társaságában észrevehető.

mivel elsősorban kutya ,így a túl sok,és simi,puszi,és kényeztetés nem válik előnyére ... sőt !!

persze csak akkor, ha nem kapja meg amire igazán szüksége van !!

2010. jan. 25. 14:42
 18/31 anonim ***** válasza:
30%
Ez bölcs volt utolsó válaszoló !! :D
2010. jan. 25. 14:46
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahogy az én kutyáimnak nem az a vágya hogy állandóan fürösszék őket, hanem hogy kint jókat rohangáljanak, érdekes feladatokat adjak nekik, finomat egyenek, és minden féle KUTYÁS dolog... Te összetéveszted a kutyáid a gyerekeddel!
2010. jan. 25. 15:09
 20/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem én csak ímádom őket
2010. jan. 25. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!