A kutyám nem szeretné a simogatást?
Figyelt kérdés
Van egy majdnem egy éves borderem. 9 hetesen került hozzám, mindig jól bánt vele mindenki, sosem ütötték sem a tenyésztőnél, sem pedig én. De olyan furcsa a kutyám, mert régen sem szerette és most sem a simogatást. Neki az a kedveskedés, ha játszom, labdázom vele, de nagyon sokszor ha meg akarom akár én, akár más simogatni, elhúzódik és inkább játszani hív. De főleg velem csinálja ezt. Miért? A falkavezér pedig én vagyok, szóval ilyen jellegű távolságtartást kizártnak tartok. Vagy mégis ezért lenne? Vagy léteik olyan, hogy egyszerűen nem szereti? Ennyire labdás lenne? Vagy ti mit gondoltok, létezik ilyen? Ha vakargatni akarom a hasát, akkor is úgy kell odahúznom magamhoz. Behívható tökéletesen, de amint nyúlnék, hogy simogassam, elhúzódik és rohan a labdájáért. Sokat játszom pedig vele, le van fárasztva rendesen, de néha olyan jó lenne megcirógatni anélkül, hogy erre "kényszeríteni" kéne.2010. ápr. 18. 13:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem labdamániás. Létezhet olyan kutya is, amelyik nem szereti, ha simizik. Ha kedveskedni akarsz neki, inkább játssz vele!:)
2/2 anonim válasza:
Szerintem azt hiszi, amikor nyújtod a kezed, hogy a labdát kéred, és ezért rohan érte egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!