Láttátok a Naplóban a német juhász mentőakciót?
Na, ezért jártatjuk a szánkat, hogy ha valakinek nem jó a menhelyi kutya, akkor szánja rá azt a 100-150 ezer forintot egy valóban jó helyről származó kiskutyára és a felelős tenyésztőket támogassa anyagilag, ne az ilyen mocskos szaporítókat!
Az az állatorvos, aki ezeket a kutyákat otthagyta volna a szaporítónál, végképp kicsapta nálam a biztosítékot! Remélem, hogy az Állatorvosi Kamaránál is látták a riportot, és vizsgálatot indítanak ellene! Én símán elvenném a diplomáját!
Pontosan azt érdemelné a gazdája,amit ő tett.És a másik kiskutyásra is ez vonatkozik.
Vajon a gyerekét is így nevelné?
Aki lemaradt róla, az majd itt megnézheti:
Egyelőre csak a korábbi adások vannak fent, de gondolom hamarosan felkerül a mai is.
Itt a lehetőség, ha valaki NJ-t szeretne, de nem bír kifizetni érte százezreket, akkor keresse meg a fajtamentőket és fogadjon örökbe tőlük! A riportból úgy tűnt, hogy ivartalaníttatják a kutyusokat, tehát már azzal sem lesz gond. Óvatos becslésem szerint ezeknek a kutyáknak a megmentése minimum 200 ezer forintjukba fog kerülni a fajtamentőknek, mire új gazdikhoz kerülnek.
Durva, de az a véleményem, hogy ezért mindenki felelős, aki olcsón vesz kutyát szaporítóktól, közvetetten azok is, akik más fajtát vettek ilyen helyről.
Ja, és a riport végén elhangzott, hogy a paksi menhely bezárása miatt 400 kutya sorsa vált bizonytalanná! Most egy kicsit szálljanak magukba azok is, akik a saját hobbikutyájuktól akarnak "csak egy" almot lehozni! Sajnos szép számban vannak ilyenek is ezen az oldalon.
én az ilyet a f@rkuknál fogva felakasztanám xD
de nem láttam szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!