Holnap megyek feltétlenül állatorvoshoz csak addig meg akarom kérdezni, hogy mitől van az, hogy 1-2 csepp vér jön pisiléskor a szukámból?
Nagyon félek, hogy valami baja van, mivel tenyészkutya kiállítási eredményekkel, már tiszta ideg vagyok. Eddig 3 óra alatt 4x volt pisilni mind a négyszer jött belőle szépen, nem is akadozott. De piros a szőre és szerintem ha jól láttam, genny szerű is volt az alján a szőrnek. Kb 1,5 hónapja tüzel szóval az nem lehet.
Étvágya van, játszsási kedve is, eleve nyugodt típus aki végig alussza a napot, de amikor játszani kell vagy sétálni menni akkor nagyon aktív ( még most is, direkt leteszteltem). Mi lehet a baja? Remélem nem kell ivartalanítani, társtulajdonban van a tenyésztőjével és ő szeretné tovább tenyészteni.
Ha csak "simán" gyulladás, ki tudják valószínűleg kezelni. Végül is kaphatott egy fertőzést is.
Bár ismertem kutyát, amelyiknél a gennyest is ki tudták kezelni. Magánvéleményem erről, ilyen kutyát nem elletnék. Ami egyszer elromlott, az sosem lesz olyan egészséges, mint az eredeti.
Kutyamnak,macskamnak is volt ilyen,holyaghurut okozta,nem volt köze a méhé
hez. Antibiotikummal kezeltek.Ja a cicust en is tenyesztettem,semmi gond nem volt.
Első sorban a kantól zárd el. A kan nem volt ott az orvosnál, így nem hallotta, hogy nem fogja befedezni. neki az illat, az illat és beindulnak az ösztönei.
Másod sorban pedig tiszta helyen tartva a kutyát, nem fog fertőzést kapni a mindennapok során. Gondolom, nem úsztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!