Tudtok mondani kutyáknak bolhairtó nyakörv/csepp/sampon, stb. márkaneveket? . SOS!
Kinti, vagy benti kutya?
Amúgy egyértelműen Neostomosan, pár száz forint, neki elég 2 ampulla. A 2 ampullát feloldod kb 3 liter kézmeleg vízben, egy lavórba állítod a kutyust, és a löttyel locsolgatod 10-15 percig. Mindenhová öntsél, a fejére is, fülébe azért ne menjen, meg a szemébe se, ha nem muszáj, de nem lesz tőle baja.
Én 2x használtam, szerintem nem kell lemosni tiszta vízzel, hagyd rajta megszáradni. Az a büdös benzinszag fél óra alatt elpárolog. 5 nap múlva ismételd meg, újabb 2 ampullával fürdesd meg, hogy az akkor kikelt bolhák is elpusztuljanak. Fürdést követő napon mehet rá a spot-on, szerintem Advantix, vagy Stronghold.
És természetesen az egész életteret bolhátlanítani kell, különben visszamennek idővel. Mindent porszívózzatok át, és körbe lehet fújni neostomosanos oldattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!