Kinek milyen fajta kutyusa van? Mindenki írjon pár sort róla
Nekem yorkshire terrier,Milonak hívják (kan),és 1,5 éves múlt:) Nagy méretű yorki, 5kg felett van Imád játszani
Tudja ezeket a parancsokat: Gyere ide,marad,ül,fekszik,kúszik,''Segíts'' ->(húgomat szoktam ütögetni,erre ő rám morog,és figyelmeztetésképpen belém harap), ''Megyünk'' (az nála a varázsszó,amikor megyünk sétálni,ha azt kiejtettük a szánkor,akkor muszáj menni) ''Ki az?'' (Ugat,morog,akár a nagy senkire is) ''Mondjad'' (amikor le kell mennie pisilni,akkor morogni meg ''énekelni'' szokott)
Mostanában az a szokása,h felül a kanapé tetejére,és onnan néz ki az ablakon,néha morog is:)
Ez lenne az én drága kutyám!^^
Az én kutyám egy szintén 1,5 éves német spicc és havanese keverék kan:) 6-7 kg között van a súlya :D nagyonokos és játékos.
Ezeket a parancsokat tudja:gyere ide,ül,fekszik,marad,pitiz,forog,hempereg,kuszik,hopp(ugrás) aztán van egy olyan trükk higy a lába a lábfejemen van es ugy sétálunk asszem cop-cop a hivatalos neve aztán tudja még a pacsit(mind két lábal) tudja még a hozd,tart,lábszlalom és még van egy konga nevezetű trükkünk :D persze folyamatosan tanulunk új trükköket mert dog dancingelni és agilityizni szeretnék majd vele:)
Aranyos kutyusok lehetnek:)
(+ Enyém utálja a bicikliseket,és azokra ugat,aki el fut előtte:) )
Magyar vizsla szuka,5 éves:-)
Ha épp nem az van,amit ő szeretne,bemegy 15 percre a sötét fürdőszobába,és leül nekem háttal. xD
Az állatorvos nevét ki sem szabad ejteni még telefonon sem,mert aznap már nem ül be az autóba xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!