Szerintetek ez milyen fajta kutya?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van benne német juhász, de nekem van egy ugyan ilyen kutyám és keverék és kiváncsi vagyok hogy milyen van benne. Bár az ember akitől vettük azt mondta hogy a szülei német juhászok csak két külön fajta..
2014. okt. 12. 23:02
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok tenyésztő de mint laikus állat szerető,német juhászokat és spánielt tartok.A képen látható kutyus erősen keverék!A színe alapján akár kaukázusi keverék is lehet bár annak hosszabb a szőre,talán rotti német juhász keverék.A volt tulaj nem tudom milyen külön fajta német juhászra gondolhatott mert semmilyen fajta jelleget nem látok sajnos a kutyusban,bár lehet hogy előnytelen szögben készült.De szerintem nem fontos nagyon szép ordas színű kutyus kívánom hogy legyen sok örömöd benne.
2/5 anonim válasza:
Öreg, az látszik. El van hízva, az is látszik. lehet éppen ordas nj keverék.Sok a fehér benne.
3/5 anonim válasza:
Én valami lajka, esetleg malamut keveréknek mondanám. De a kép is rossz, és kár, hogy ennyire el van hízva a kutya.
4/5 anonim válasza:
a kép fájlneve alapján keresve akita(anya) német juhász(apa) keverék, akit Osonak hívnak, 11 éves és 50 kg :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:-) köszi:-) és tényleg ott van de bamba vagyok :-D
2014. okt. 13. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!