Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti hisztek abban hogy valaha...

Ti hisztek abban hogy valaha látjátok még az elpusztult kutyátokat?

Figyelt kérdés
tehát aki hisz pl a Mennyországban vagy a halálutáni létben. Szerintetek ?
2014. okt. 8. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk,ha túlélem a halálom,akkor a kutyám is,meg az összes csirke,tehén,amit megettem.Meg a felpórszívózott pókok.Ebben hiszek.
2014. okt. 9. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos megrögzött materialista vagyok, sokszor kívánom, hogy bárcsak tudnék bármi földöntúli hatalomban hinni, könnyebb lenne. Mikor meghalt a kutyám, talán ezt volt a legnehezebb feldolgozni, hogy soha többé nem láthatom, és nem simogathatom meg a pihepuha bundáját. Akkor is azt kívántam, bárcsak tudnék hinni a viszontlátásban.
2014. okt. 9. 21:01
 13/13 anonim válasza:
A keresztényvallás szerint az állatok nem juthatnak fel a mennyországba. De vannak olyan vallások ahol igen. A valóság igazából bármi lehet. A tudományos válasz erre az, hogy semelyik eshetőséget sem szabad figyelmen kívül hagynunk.
2014. okt. 24. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!