Hát ha van ilyen akkor a kutyák mind a mennybe jutnak, de az emberek nagyrésze nem hiszem... :D
2014. okt. 8. 17:55
2/13 anonim válasza:
Jobbszeretném nem viszontlátni ami maradt belőle.
2014. okt. 8. 17:58
3/13 A kérdező kommentje:
van egész biztosan , már csak azért is mert az embernek van lelke és az nem hal meg. Számos dolog van amire máig nem adtak tudományos magyarázatot. De ebbe ne menjünk bele. Amúgy szerintem nem tudnám elképzelni hogy pl egy olyan kutya akinek nagyon erős a kapcsolata a gazdiával, erősen kötődik hozzá , nagyon szeretik egymást, az ne találkozzon vele újra.
2014. okt. 8. 17:59
4/13 sippara válasza:
Remélem :)
2014. okt. 8. 18:09
5/13 anonim válasza:
"...azért is mert az embernek van lelke és az nem hal meg." [#3]
Kérdezem e kérdezőtől, aki ezt leírta, milyen bizonyíték, hogy a kutyának is van lelke?
Ráadásul az emberi lélek léte is csak bizonyítottság nélküli hit.
.
Én meg fogom tudni, ha van halál utáni élet, de sokan, akik hisznek benne, soha nem, ha nincs!
2014. okt. 8. 18:16
6/13 anonim válasza:
Remélem igen, még nem veszítettem el kutyát. De eljön majd az az idő amikor elfogom és remélem egyszer újra találkozni fogok vele és majd fent csak ő meg én ( meg majd az addigi egyéb kutyáim ) együtt fogunk szaladgálni a hatalmas mezőn, labdázunk és boldogok leszünk. Újra megnyalja az arcomat és rám teszi azt a hatalmas mancsát.
2014. okt. 8. 18:34
7/13 anonim válasza:
Álljunk meg egy röpke szóra!
Jó kutyátok volt, hűséges, szófogadó.
Ő a (kutya)mennyországbe fog jutni.
Ti viszont biztos, hogy nem a Pokolra? Istennek tetsző (mert Mennyország/Pokol csak akkor van, ha Isten is van) tetteitek van csak? Mert ha nem, akkor irány a Purgatórium, vagy a Pokol.
Miért akarjátok elhúnyt, ámde életében jó kutyustok büntetni, hogy ott is veletek legyen?
2014. okt. 8. 18:49
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok hívő, de ha az lennék, akkor mindenképpen úgy gondolnám, hogyha az emberekkel találkozom a halál után, akkor az állataimmal is.
2014. okt. 8. 19:20
9/13 anonim válasza:
Az emberek azért találtak ki mindenféle halál utáni létet (mennyország, reinkarnáció...), mert az agy nem lépes felfogni, mi az, hogy vége az életnek. Hogy egyszer csak eljön a "semmi"
De bízz benne. Én tartalmas életet élek a kutyámmal, így tudom, hogy nem kell a halál után találkozni. Addig jó, és szeretjük egymást, amíg együtt vagyunk.
2014. okt. 8. 19:34
10/13 anonim válasza:
Úgy hallottam az eszkimók abban hisznek, hogy az embernek, miután meghalt végig kell haladnia a kutyák túlvilágán, mielõtt az emberi túlvilágba jutnának, és ha valaki életében kegyetlen volt a kutyákhoz, azok szétszaggatják. Azért gondolom átjárás van a két túlvilág között utána is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!