Első (panelban tartott) kutyának milyen fajtát javasoltok?
Illetve összesen ez legalább a tizenegyedik kutyám (persze összesen nem annyi van), de most költöztünk, és lakásban még sosem tartottam. Mindent elolvastam, tudom, mire számítsak, de nincs tapasztalatom, mert minden kutyánk az udvaron "lakott" és az istállóban éjszakázott. Nem kellett séta sem nekik, akkora területük van, elvannak maguknak, ha mozogni akarnak (persze ez nem jelenti azt, labdázás, játék rengeteg volt és van)).
Mindenképpen kistestű kutya kéne, de olyan is, aki türelmes kezdő, ügyetlen gazdikkal. :)

Nem, eredeti tervek szerint semmi esély rá, ne aggódj! :) különben sem hagynám olyan könnyen.
A lényeg, hogy a legrosszabb esetben sem az utcán vagy menhelyen végezné.
Köszönöm a hosszú választ! :)

Bichon, mopsz, kínai kopasz kutya, törpe uszkár, csivi - ezek azok a fajták, amelyek szerintem nagyon jó kutyák kezdőknek, lakásba (mopsz viszonylag sok szőrt hullat).
Arra figyelj, hogy ezeknek a kutyáknak az ára kb 100.000, az ennél jóval olcsóbbakkal valószínűleg sok bajotok lenne.

Dehogy kínzás, utolsó! A kutyának ott jó, ahol gazdi van. :)
A kiskutyám teljesen gondtalan, boldog kutya, kicsit sem néz ki úgy, mint aki szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!