1/17 anonim válasza:
Ez az állat a kutya fajba tartozik.
2/17 A kérdező kommentje:
nagyon szellemes. es azon belul?
2014. okt. 7. 07:48
3/17 anonim válasza:
Szerintem husky, samojéd nem így néz ki.
4/17 A kérdező kommentje:
Koszonom, bar, ha megnezed a feher husky nem pont ilyen. Valamilyen keverek kutyus, de nem jovok ra.
2014. okt. 7. 07:54
6/17 A kérdező kommentje:
Emberek!!! A kutya fajtara vagyok kivancsi
2014. okt. 7. 08:02
7/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én a kérdésedre válaszoltam. Az állat fajára kérdeztél rá, ami kutya. Ha a fajtáját szeretnéd tudni, akkor azt kell kérdezni.
8/17 anonim válasza:
Ne legyetek már bunkók. Csak szépen meg kellett volna magyarázni, hogy :
faj : kutya, macska, ló ...
fajta: Husky, dobremann ....
Ennyi.
Amúgy betettem a képet a google keresőjébe és ott sem tudják milyen fajta, külföldi oldalakon is találgatnak, Többségben a szamojéd hangzott el.
9/17 anonim válasza:
Nem értem, most akkor nem a lányról kell véleményt alkotni?
10/17 A kérdező kommentje:
koszonom 9-es, en is feltettem kulfoldi oldalra, onnan jott a legjobban megkozelitheto valasz es ott legalabb nem olyan idiotak az emberek, mint tt, tisztelet a kivetel.
2014. okt. 7. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!