Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 17 éves lány vagyok! Szeretnék...

17 éves lány vagyok! Szeretnék egy kiskutyust! De nem tudom milyet mert mind 2 nagyon tetszik! A kérdés hogy melyiket? Csivava vagy yorkshire terrier? És miért az?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
szerintem menj el egy menhelyre mielott kutyat veszel, sok helyen vannak kistestu kutyak, akiket nagyon lehet szeretni!
2010. jan. 22. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Még el sem olvastam a kérdésed, már akkor tudtam, hogy ebből a két fajtából akarsz választani... XD
2010. jan. 22. 21:38
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Ezt írod:

Hmm nagyon vágyok egy kiskutyára mert volt egy de na csunya esettel végződőtt sokat evett!(nagytestű)

És egy ilyen kisebb fajta kiskutya nem eszik sokat és nagyon tudnám szeretni!

Persze adnék rá ruhát de nem divatból meg semmi!

Én nagyon szeretném!

Na és mégis áruld már el, a nagyobb kutyát csak azért nem szeretted, mert nagy? És miért végződött csúnya esettel, tán halálra ette magát? Ilyen "felelősségteljes" megnyilatkozásból következtetve neked semmilyen kutya nem való...

2010. jan. 22. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Kár volt ezt ide kiírnod, ne tudd meg mi vár itt most ezért rád! Inkább vetesd le a kérést, ha nem akarod hogy gépen keresztül lincseljük meg az egész családod!
2010. jan. 22. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
felakasztani egy kutyát??????? Istenem!! Feljelentés és pszichiátria!!! És te egy ilyen ember mellé akarsz még egy kutyát??????? Ennyire önző vagy hogy veszélyeztetnéd egy kiskutya életét?????? Várd meg míg elhúzhadsz attól az elmebeteg apádtól és aztán gondolkozz kutyán. De akkor is csak menhelyin mert ezek a luxusfajták nagyon bajosak csak tapasztalt és jó anyagi hátérrel rendelkező emberhez!! De még mindig nem birom felfogni hogy akaszthatott fel egy kutyát, én tuti leléptem volna, az ilyen emberekre uszítanám én rá a radikális állatvédőket!!!!
2010. jan. 22. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Kár érte:S
2010. jan. 22. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
98%
na akkor most térjünk vissza a kutya témára, ez a 2 fajta, ahogy már mások is leírták, kényes és drága fajták, tehát nem ajánlom hacsak nem tudsz 100.000 kifizetni a tenyésztőnek és utána még jó sokat a kozmetikára,dokira,ivartalanítás,etetésre(jó minőségű táp),kutyafelszerelésre(tálak,póráz,nyakörv...). Menjetek el egy menhelyre eggyüt, mivel te lassan majd elmész otthonról tehát anyukádé lesz a kutya, válasszatok egy árva kutyust és lehetőleg felelőségteljesen gondoskodjatok róla(napi 2-3 séta, kutyasuli, nevelés, játék, kozmetikázás)
2010. jan. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!