Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 17 éves lány vagyok! Szeretnék...

17 éves lány vagyok! Szeretnék egy kiskutyust! De nem tudom milyet mert mind 2 nagyon tetszik! A kérdés hogy melyiket? Csivava vagy yorkshire terrier? És miért az?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 19:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem Te amolyan divatból tartanád!

Nos..

Nekem 2 yorkim van!

Az egyik legjobb tenyészetből vettük..Nem olcsó pénzért...Nem szaporítom,nem tenyésztem..Ki vannak ivartalanítva...

Nem is gondolnád milyen nehéz egy yorkival bánni..makacsak,mint az öszvér...Nem táskában kell cipelni szerencsétleneket, hanem megtanítani neki, hogy kell póráz mellett szépen sétálni, hogy kell póráz nélkül sétálni stb,..

Én azt mondom neked, ne vegyél yorkit...Mert Te divatból tartanád és szerencsétlen kutya hülye lenne, mint a sz@r!!!

Csak a yorkiről tudtam beszélni

2010. jan. 22. 19:15
 2/17 anonim válasza:
5%
yorkshire terrier mert az szép kutya a csivava nem tetszik:D csunyák a fülei:D
2010. jan. 22. 19:15
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

egyik se...panelban laktok vagy anyagilag választod?

szerintem Cavalier King Charles spániel

2010. jan. 22. 19:16
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
inkább valami nagyobb testü kankutyát. ha párod otthagy, megvigasztalhat . :)
2010. jan. 22. 19:20
 5/17 A kérdező kommentje:

Hmm nagyon vágyok egy kiskutyára mert volt egy de na csunya esettel végződőtt sokat evett!(nagytestű)

És egy ilyen kisebb fajta kiskutya nem eszik sokat és nagyon tudnám szeretni!

Persze adnék rá ruhát de nem divatból meg semmi!

Én nagyon szeretném!

2010. jan. 22. 19:31
 6/17 A kérdező kommentje:
ja és kertes házban lakunk
2010. jan. 22. 19:32
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Yorkshire terrier:

Igen élénk, játékos és értelmes luxuskutya. Szőrzete gondos ápolást igényel.

Csivava:

Méreteit meghazudtoló bátorság jellemzi, élénk. Kiváló jelzőkutya. Igen érzékeny a hidegre, de félelmében, izgatottságában is sokszor didereg.

Szerintem a Yorkshire jobb lenne, de tény, hogy nem abból áll, hogy miylen aranyos, hanem ápolni kell a szőrét, naponta többször elvinni sétálni. Stb...

2010. jan. 22. 19:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
pici kutyáknak nem feltétlenül divatból kell ruhát adni. hamarabb kihülhetnek. s ha pl hidegben sétáltatod, akkor a járda betonja miatt jobban fázik mint a nagyobb kutya akinek teste messzebb van a hidegforrástól.
2010. jan. 22. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A kiskutya is tudd sokat enni, annyit eszik amennyit adsz neki, egy kutya nem érez igazán jóllakatságot, betegre tudja zabálni magát ha valami finomságról van szó, a te felelőséged oda figyelni hogy mennyit és mit adsz neki!!!! És már mért kéne ruhát adni szerencsétlenre, télen a fagyban esetleg de amúgy csak divatból csinálják a hülye libák!!! És ez a 2 fajta pont elég költséges, érzékeny fajták remélem jó gazdag az apukád, mert különben vagy szaporított kutya lesz ami egyenlő a horror összegű orvosi költésgekkel, vagy egy egézszéges kiskutya tenyésztőtöl aminek az ára horror.

Ha kutyát szeretnél menj el egy menhelyre és ments meg egyett, ott is vannak nagyon helyes kistestű kutyák, ajánlani is tudok neked ha akarod.

Yorkit nem ajánlom, csak tapasztalt kutyásnak, mivel terrier nagyon kemény kéz kell hozzá (tapasztalatból mondom mert nekem is van egy menhelyi yorki).

Csivaváról túl sokat nem tudok mondani, de az is divat fajta tehát beteges,érzékény kutya, tehát pont mint a yorkit, csak törzskönyvvel, leinformálható,nagyon jó tenyésztőtöl szabad hozni (kb. 100.000ft-ért).

És mivel 17 éves vagy ne felejsd el hogy egy ilyen kutya akár 15 évig is élhet, te meg 2-3 év múlva valószinűleg kirepülsz a fészekből, tovább tanulás vagy munka, és a kutya marad a szűlöknél!? Tehát jól gondold át!

2010. jan. 22. 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:
2010. jan. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!