Melyik kutyafajta legyen? Boxer, szamojéd?
Barátommal most költözünk össze és szeretnénk kutyát. Mind a kettő nagyon tetszik. Az érdekel igazából, hogy a boxer nem fázik meg télen a hidegben, a szamojednek pedig nyáron nincs nagyon melege a bundája miatt? Nekem eddig labradorom és ír szetterem volt, páromnak tacskói.
25/L
Ha ennyire nem tudtok dönteni, akkor miért nem mentek el egy menhelyre és hoztok egy kutyust, segítenek a választásban!? :)
A Boxer és a Samoyed sem olcsó fajta, 150-250 ft körül mozog az áruk, és ha nem vagytok benne biztosak, hogy illene hozzátok kár lenne venni csak azért mert külsőre tetszik. Ha egy ilyen kérdezős oldalon teszel fel ilyen kérdést, nyilván nem tudod milyen kutya illik hozzátok. Én javaslom a menhelyet, ha nem szerelmetek egyetlen fajta sem. Biztos találtok egy aranyos fajtajellegűt vagy keveréket. :)
Szerintem a fajtaklubokkal vedd fel a kapcsolatot, ők teljes körű tájékoztatást tudni adni, hivatalos tenyésztőket is tudnak javasolni.
Szamojéd: Magyarországi Samoyed Tenyésztők és Tartók Egyesülete (e-mail: samoyedclub.hu@gmail.com)
Boxer: Hungária Boxer Klub (e-mail: boxerklubhungaria@gmail.com)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!