1/17 Firestorm válasza:
Ilyen nincsen :) Vannak fajták és azon belül is egyedek amik könnyebben tanulnak és vannak fajták és azon belül szintén egyedek,amelyek makacsak,öntörvényesek és tojnak bele a tanulásba,de ettől nem lesznek butábbak,csak más a felfogásuk irányíthatatlanabbak.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, az ész nem egyenlő a szolgalelkűséggel.
De ha már mondani kell... Csivava. Baromi makacs, de nagyon okos, sokkal okosabb, mint amilyennek látszik.
3/17 csabika1971 válasza:
Mindenki azt a fajtát dicsőíti amelyikbe szerelmes.
Rottweiler az isten!
4/17 anonim válasza:
Állítólag a border collie.
A listával nem kell egyetérteni, de mindenhol hasonló sorrendet írnak.: [link]
5/17 anonim válasza:
Szerintem is mindenkinek az a fajta a legokosabb, amelyik neki van. :) Szóval nekem a Labrador Retriever. Nem is csak az okossága miatt magaslik ki a kutyák közül, hanem azért mert nyugodtsága lehetővé teszi hogy a világ legjobb segítőkutyájává válljon, ha megfelelően nevelik és képzik. Amíg ez a Border Collieról (ami egyébként hivatalosan a legokosabb fajta!) nem mondható el. :)
6/17 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, milyen kritériumokkal állapítják meg az "okosságot".
7/17 tetro válasza:
11.39
nekem francia bulldogom van. határozottan nem ez a fajta a legokosabb :D
8/17 anonim válasza:
Nekem mudim van, és határozottan a legokosabb kutyának tartom :)
10/17 compactegon válasza:
egyedfüggő. az emberek sem egyformán okosak, lehetnek romák, németek, vagy eszkimók...
a mi kutyánk kifejezetten eszes jószág (stafford szuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!