Ha az egyéves pibullomnak felnyirom a fülét, valóban csunya lesz, nem fog rendesen öszeforni neki?
Miért kell csonkítani? Hadd maradjon neki meg a füle.
Nekem féléves amstaffom van, nem bántottuk a fülét, olyan szépen beállt neki mind a kettő. ne bántsd.
így is félelmetes.
Vagy ha nagyon akarod masszírozd ki a füléből a porcokat. bár mi nem csináltuk és mégis beállt.
Ne bántsd mert állatkínzás.
Szia!
erre az állatkínzós szövegekre ne halgasss..szerintem ne vágasd (szigorúan dokival)fel a fülét, mert a porc már annyira meg porcosodott, hogy szinte "csont" lett.A KUTYÁNAK EZ MÁR KOMOLY FÁJDALOMMAL Jár, és csak ugy tudják levágni ha elaltatják, nem csak bódítják.a fülét pedig csonkig le kell vágni, mert máshogy nem lehet, ami olyan mintha nem lenne füle...és ilyenkor hihetetlen sok fóülgyuilladás, bogáncs bogár mindenféle belemegy a fülébe, amire költheted a csomó pénzt.egyik ismerősöm, későn vágatta fel, a staffjának, és a kutya belepusztult, mert bár állatorvos vágta, de ugy el gennyesedett neki, meg vakarta meg mindent csinált, arról nem is beszélve, hogy rengeteg fülgyulladásaa volt...szerintem nem kell felvágatni...vagy 8hónmapig vagy nem...amugymeg a pit gyönyörű rózsaa füllel...:Dinkább kötözdd neki, hogy ne álljon az égeb mint egy juhásznak...hanem lefele...
nem hallgatok ezekre,ez csak egy kérdés volt,de sok köcs már mindjárt olt.
01-22 14:44 esnek:köszönöm az infot, nem vágatom le csak kiváncsi voltam h mien lenne,de ha evvel jár eszembe sincs!
a többiektöl is ilyen választ vártam volna!nem oltást!b..zik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!