Ha az egyéves pibullomnak felnyirom a fülét, valóban csunya lesz, nem fog rendesen öszeforni neki?
Kívánok neked is hasonló jókat, te állatkínzó!
1 évíg jó volt, most meg nem tettszik?
Holnap a szemét szúrod ki, mert az olyan mulatságos, hogy mindennek nekimegy, majd a farkát vágod le, majd úgy általában fel is kötöd őt, mert olyan ronda lett!
ÁÁÁÁÁ, nagy az isten állatkertje...........
Szia!
1 éves kutyának már ne nagyon nyírbáld a fülét!! Egyébknt sem nagyon megengedett a fülcsonkítás,de 1 évesen meg már pláne! Ha eddig nem zavart,ezután már ne is zavarjon! Szerintem hosszú füllel,olyan kis barátságos! Nekem a dobermanomnak volt hosszú füle.
Előbb kellett volna gondolkodnod !
Max 8 hónapos korig csinálják meg , már aki megcsinája !
Az én kutyámnak most lesz vágva , de nem azért mert annyira akarom , hanem azért mert egy másik kutya megtépte a fülét, és mivel kiállításra vettem , így nem maradhat :(
Pedig én NEM akartam , a másik 2 Amstaffomnak is megvannak a szép kis fülecskéi ... így alakult, de nagyon sajnálom ... !
ba+ .. hogy gondoltad? elöveszed a metszőollot, aztán kensz rá utána egykis betadint?
nemvagy normális ...
Állatvédelmi Törvény
" Az állat küllemének megváltoztatása érdekében sebészeti beavatkozás nem foganatosítható"
Most nem tudom ha a FCI fajtastandard szerint megengedett, akkor mi van :-((( de, ha engedi akkor is csak szakértő végezheti.
Teljesen feleslegesnek ítélem.
Úgy szépek, úgy helyesek ahogy a természet megalkotta őket.
ha te csinálod akkor az bűncselekmény.
Ha szekértő csinálja és megengedett , az meg felesleges. És öncélú. Semmi nem indokolja.
Hasonlókat kívánok neked is.
Remélem egyszer megtámadja a földet valami idegen civilizáció,és az összes állatkínzó kamatostul kapja vissza amit tett.
azt kívánom neked, hogy a kutyád meg a te füledet alakitsa át,
engedélyhez kötném bizonyos kutyák tartását,pszichológia vizsgálatot követően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!