Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Debrecenben kutyaiskola?

Debrecenben kutyaiskola?

Figyelt kérdés

Szeretném kutyaiskolába vinni a kutyusomat. A célom, hogy a télen lehetőleg megcsináljuk a tenyészszemlét és esetleg tavasszal egy IPO1- es nyelvvizsgát.

Három kutyaiskoláról hallottam, ami jó is: Szentferenc, Jókutyaiskola, és a debreceni kutyaiskola. Úgy tudom a MEOESZ-nek is van egy sulija.

Ti melyiket ajánljátok és miért?

Előre is köszi a válaszokat!

2014. szept. 30. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a Debreceni kutyaiskolába járunk - igaz,egyelőre csak ovis foglalkozásra,mert még abban a korban van a kuttyom. A légkör nagyon jó,az oktatók kedvesek,segítőkészek,fiatalok,nem csak a kutyákkal,a gazdikkal is éppolyan jól kommunikálnak,bármilyen problémával szívesen fordulhatunk hozzájuk és az áraikat is abszolút reálisnak tartom. A másik két fent említett sulival kapcsolatban sajnos nincsen tapasztalatom,így véleményt mondani sem tudok - nem is debreceniek vagyunk egyébként - de a DK-t én jó szívvel ajánlom.
2014. szept. 30. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
"nyelvvizsgát." segíts megfejteni 40 éve kutyázom, de nem hallottam, hogy már nyelvet is oktatnak? Angol-német stb...(Y)
2014. szept. 30. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is jártam anno a Debreceni Kutyasuliba. Az oktatók jók, a légkör jó, bár nekem magas volt viszonylag az árak. Fél óra foglalkozás volt meg satöbbi 2.000-ért. Ajánlom menj el, mind három kutyasuliba és nézz körül.
2014. szept. 30. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Munkavizsga akar lenni az a nyelvvizsga...

Én a Debreceni Kutyaiskolát nem ajánlom, nekünk nem vált be (rottweilerrel), de a német juhászkutyákat és a malinois-kat szeretik, azokkal lehet másképp bánnak (értsd: jobban, hozzáértőbben). De el kell menni és megnézni, aztán meglátod, bejön-e nektek. Eredményeik viszont nem nagyon vannak mostanság munkakutyázás terén...

De a MEOE-s sulit mondanám inkább "vizsgabarátnak", ott talán többet elérhetsz, mint a többi suliban.

2014. szept. 30. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondoltam-tévedett a kedves kérdező :D Igen a Nj kutyák előtérben de azt sem 100% ban! Mj: az iskola vezetővel párban vizsgáztattuk kutyáinkat, és sajna az első körben elbukott!... Tehát nézz szét!
2014. szept. 30. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Szentferenc.
2014. szept. 30. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Tenyészszemle felkészítés nem annyira iskola függő. Viszont a vizsga már inkább. A MEOESZ álláspontja szerint IPO vizsgát csak olyan iskola rendezhet, amelyik szerződésben áll a MEOESZ-el.

BH-d van? Mert arra szükség van IPO előtt.

Milyen fajta a kutyád? Mert manapság bizonyos fajtáknak csak az ETSZ engedélyével lehet vizsgát letenni, amit elismer az FCI.

2014. szept. 30. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
az felkészülés szempontjából teljesen mindegy, hogy az iskola MEOESZ szerződött partner-e vagy sem. Vizsgázni pedig majd elmehet bárhova, akár külföldre is, mint ahogy tették idáig is nagyon sokan.
2014. szept. 30. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha bárkinek felesleges fejfájást okoztam a "nyelvvizsga" szóval. De vajon, hányan ugrották át a tekintetükkel ezt a szót? Majd újra visszapillantottak és ekkor mosolyogtak egy jót.

Nem panaszkodásért, de a mai napom után az a csoda, hogy IPO 1 munkavizsga helyett, nem mondjuk IPO 1-es töridogát, vagy a számsorozatok szintű munkavizsgát írtam...

2014. szept. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!