Melyik a jobb tap? Acana vagy Taste of the wild?
Acanabol a Wild Prairevel etetek, de abban van csirke, kutyam gyakran nyaldossa a mancsat, allergia miatt viszkethet neki.
Inkabb kikerulnem a csirket.
TOTW- nak a Southwest Canyon tapjat neztem ki, amiben nincs csirke.
Arban ugyanannyiba kerul.
Jo valasztas lesz, vagy nem?
Masfel eves staffordshire bull terrier. Az Acana jo tap, de picit torekenyebb alkatu, es a szore is fako volt. Elkezdtem neki nyers marhahust adni reszelt gyumolcsokkel, repaval, hat azt imadja es azota szebb a kulleme, a szore is.
Ezert gondolkodok a masik kinezett tapon, csak hussal nem all modomban etetni mindig, berlakas es kicsi a fagyasztom is.
A mancsai kozott enyhen pirosas, azt szokta nyalogatni- olvastam, hogy ezt csirke okozhatja.
Ezert neztem ezt a Southwest Canyon-t, leiras alapjan jonak tunik.
Lehet, hogy egyáltalán nem is a csirkére allergiás.. (próbáld meg tanyasi csirkével nyersen majd),hanem más összetevőre (akár gyógynövényre)
De minden kutya minden tápra máshogy reagál,ki kell próbálni!! Nálunk az acana pacifica bejött pl,de pro plan szintén nem,igaz, mi most orijennel etetünk évek óta... Szóval nálunk nem gond annak az összetétele.
A TOTW-vel az a bajom, hogy nincs százalékos arány megadva (ez legyen a legnagyobb problémám..)
Csak a próba mutatja meg, hogyan hasznosítja a kutyusod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!