Szerintetek mi a jobb táp nagytestu kolyoknek Royal canin giant puppy vagy Acana Puppy large breed? Netán Eucanuba nagytestueknek?
Az eukanubában szerintem túl sok a (nem megfelelő) fehérje, szóval én nem etetnék azzal, royallal meg amúgy sem.
Én Josera kids-el etettem.
Amelyiktől nem f*sik. elnézést a kifejezésért.
Ennyi belefektetéssel etetheted nyers kajával is. Az pedig jobb, mint bármely táp.
nemértem mit raknak ezekbe a tápokba hogy egyik kutya megnyúlik másik f*sik harmadiknak csomókban hullik a szőre, a másik hízik, a következő csontsovány...
Akárhogy is nézem, egy normálisan fejlődő szervezet nem produkál ilyen szélsőséges reakciókat.
Amíg táppal etettem a kutyám úgy nézett ki, mint egy felfújt csirke - ha láttatok már olyan csirkét, akit tápon szupergyorsan felnevelnek, és egy olyat, ami kukoricát eszik, akkor el tudjátok képzelni. Bocs a kitérőért.
Nyers kaja óta izmos, mozgékony, se nem kövér se nem sovány ... a finom vonalakban is látszik rajta, szóval teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!