Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eddig kb mennyit költöttél a...

Eddig kb mennyit költöttél a kutyádra?

Figyelt kérdés
Mindennel együtt kb?
2014. szept. 23. 14:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
600+1000 euro vételár. Kb 5000 - 6000 eurot eddig.
2014. szept. 23. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A vételáron kívül az utazási költségekkel, tréning és verseny, vizsga díjakkal, havi etetéssel, orvosi költségekkel együtt több, mint 2 millió 4 év alatt. Ijesztő belegondolni ebbe az összegbe, amikor hónapról hónapra élek, és fogalmam sincs, hogy fogok kijönni pl. most. :D
2014. szept. 23. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, bár nem a kutyára költöttük, de a kutya miatt... Így akár az autót is beleszámolhatom, mert miatta cseréltük le h beférjen :D
2014. szept. 23. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az etetést nem számolom bele , mert azt lehetetlen lenne visszaszámolni, főleg az első másfél évet, mert akkor még tápokkal próbálkoztam.

Kb 150-200 ezer ment el. Ebben benne vannak az oltások, hüvelygyulladás, ultrahangos vizsgálatok, ivartalanítás, bélgyulladás, kétszeri zöldkagyló kúra, dp szűrés,felszerelések,játékok.

Bár nálunk elég sok költségcsökkentő volt.

Az első kutyámnak kiskorában sok általam készített nyakörve, póráza volt, kaptunk ajándékba is nem egyszer. Nyakörvet, pórázt, tálat amit az egyik kinőtt megörökölte a másik. Fekhelyet külön nem vettem, párnákat, plédeket adtam nekik, amiket előtte mi használtunk, de ezeket is kaptunk ajándékba más kutyásoktól.

Gyártjuk nekik a játékokat, amik százszor többet érnek mint a boltiak. Persze kapnak olyat is, de az nem varázsolja el őket annyira. Néha egy birsalma nagyobb élvezet, mint bármilyen hiper szuper labda :D

A orvosunk nagyon jó fej, sokszor a töredékét fizetjük mint amennyit kellene, de van amikor semmit nem kér olyanokért, amit máshol 10-es alatt nem úsznánk meg.

2014. szept. 24. 08:12
 15/15 Kliszta ***** válasza:
100%
Ki se merem szamolni :D
2014. szept. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!