Eddig kb mennyit költöttél a kutyádra?
Nagyon sokat... össze se merem számolni csak tippelni tudok. 5-600 ezer körül lehet és a kutya még csak fél éves lesz október végén, lassan, de biztosan közelít a millióhoz is az összeg, ha így haladunk. (Ebben benne van a: havi táp, maga a kutya, játékok, fekhelyek, box, tálak, pórázak, nyakörvek, kozmetikai kellékek, tanítási kellékek, takarók, kullancsírtó szerek, állatorvos, jutalomfalatok, rágcsák, extra meglepetések - mert ezek mindig vannak :)) -, orvosi segédeszközök, néhány vitamin stb...)
Hozzáteszem, példám nem követendő, sokkal olcsóbban is el lehet jól tartani a kutyát, de én nem az a fajta gazda vagyok ahol csak 1 labda van meg 1 póráz. :D
1 millát biztos - 3 éves.
Az elején megvettem én is egy csomó felesleges dolgot.
Úgy fél éve mondhatom azt, h közelít a 0-hoz van a kutyám. Sulizni járunk, de oktató is vagyok egyben, így a suli körüli dolgok ingyen vannak. Nyersen etetek, nagyobb tételben hozok húst - másnak is, így picit rárakok a többieknek és nekünk ingyen van a kajája. Állatorvosi számlák maradnának már csak, de arra meg kötöttünk biztosítást, ami a lakásbiztibe van építve, így 80%-át visszakapjuk annak is.
Már fogalmazni sem tudok :D
Úgy fél éve mondhatom azt, h közelít a 0-hoz van a kutyám = úgy fél éve mondhatom azt, h közelít a 0-hoz az összeg
Bő fél éve hoztam ki a gyepiről egy kutyust.
Kb. 65 000 forintot költöttem eddig rá, ebben benne vana kutya ára (5000Ft :D), az ivartalanítás (15000) és egy bél-és foggyulladás kezelése (12000). A többi kaja, játék, felszerelés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!