Hasonlítasz a kutyádra - vagy ő rád?
Nekem goldenem van, és sokan mondták hogy hasonlítunk.
Jellemre meg méginkább :)
Golden létére iszonyatosan pörgős és hiperaktív, kis bolond <3
bichon frise-m van és jellemre nagyon is hasonlítunk...ugyan olyan mint én kutyába és ez fordítva érdekes de így van..leírom ha nem gond..
kutyám
- barátságos, nyugodt ,nagyobb gyerekekkel és felnőttekkel jól kijön,bizonytalan más kutyákkal de egy idő után felenged..
én
-barátságos,nyugodt én az emberekkel vagyok bizonytalan nehezen nyílok meg idegenek között, de egy idő után feltudok szabadulni ,minden kutyával jól kijövök..
szóval eléggé hasonlítunk jellemben :)
nahát!:)
köszönöm a válaszokat, bevallom, erre számítottam...:)
én először kicsit hülyeségnek tartottam ezt a tükörmódszert, mert 4 kutyám van, és mind a 4 más személyiség...
de rájöttem, hogy valójában önmagukhoz képest nagyon is nyugodtak (én is), elég higgadt, de vidám kutyák (én is)...
Jöhetnek még válaszok, akár ellenpélda is!:):)
Inkább úgy fogalmaznék, hogy illik hozzám a kutyám.
Egyikünk sem válik fajtája díszévé, de - ahogy a csúnya emberek szokták mondani - ami igazán fontos, a szív és az ész a helyén van :)
Ezek után nemigen lehet úgy mondani bármit is, hogy az ne hasson öntömjénezésnek, de a kutyám a közepesnél egy csöppet értelmesebb, nagyon tanulékony, és minden szavamat megérti.
Nagyon barátságos, mindenkivel jól kijön, és folyton vidám. Könnyű szeretni, és nagyon népszerű tud lenni.
Viszont a negatívumokban is rám hasonlít. Ha egyszer leszúrom valamiért, utána folyton megalázkodik és bocsánatot kér, néha igen nagyon makacs tud lenni, hihetetlenül népszerűségvadász és hízelgő.
Ami a külső hasonlóságot illeti, neki is nagy barna szemei vannak, nincs és nem is lesz kölyke, világos a szőre, és keverék :) Az átlagosnál NAGYOBB termetű, és van némi túlsúlya, mert imád enni.
De inkább úgy fogalmaznék, hogy a kutyám nagy alkalmazkodóművész. A külsejét leszámítva én neveltem ilyenné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!