Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 éves a yorki kan kutyusom....

6 éves a yorki kan kutyusom. Már az egész lakást szétjelölte minden bútorom cserére szorul. Mit tehetnék? Mindenképpen el kell vinnem ivartalanításra de segít ez?

Figyelt kérdés

2014. szept. 22. 15:57
1 2 3
 21/25 sippara ***** válasza:
87%

Egyrészt idézz EGY olyan szót, vagy mondatot, amivel a kiskutyákat aláztam volna.

Másrészt akkor foglaljuk össze az eddig tőled "tanultakat":

1.) a domináns ivaros kutyák legfőbb ösztöne a lakásösszehugyozó-ösztön.

2.) a szuperdomináns dogo canariokban ez nincs meg.

3.) a lakásösszehugyozó-ösztön tulajdonképpen egy hormonprobléma, ami ivartalanítással maximálisan kikezelhető

4.) a lakásösszehugyozó-ösztön NEM irányítható, a lakásösszehugyozásról lehetetlen lenevelni a kutyát

4/b) kivéve, ha az egy dogo canario, mert ők úgy eszméletlen dominánsak (emberrel, kutyával, de még székekkel szemben is), hogy közben annyira nem is dominánsak.

Köszönöm, hogy megváltoztattad az életem :D :D :D

2014. szept. 24. 14:46
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Neked regényt kéne írnod sippara, mert hatalmas fantáziád van! XD

,,Lakásösszehugyozó ösztön'' hát ezen behalok hallod miket fogsz még kitalálni? XD

Amiket számokkal leírtál idézd már vissza hol írkáltam ilyet mert én sehol nem látom.......

Arra a következtetésre jutottam hogy szerinted minden kistestű kutya csicskának nézi a gazdáját pl a ,, VÉRTACSKÓ '' . Vagyis egy semmire kellő gazdáját csicskának néző ebek a kistestű kutyák.

Sajnálatra méltó vagy, de szerintem írjál regényt biztos sokan fogják venni! XD. XD

2014. szept. 24. 16:11
 23/25 sippara ***** válasza:
87%

Akkor vegyük szépen sorban, lassan olvasd, hogy meg is értsd :)

1.) a domináns ivaros kutyák legfőbb ösztöne a lakásösszehugyozó-ösztön.

"A nevelés nem fog segíteni, ugyani ez természetes ösztön. "

2.) a szuperdomináns dogo canariokban ez nincs meg.

Na, itt megfogtál, mert olyat tényleg nem írtál, hogy a dogóid nem hugyozzák teli a lakást :)

3.) a lakásösszehugyozó-ösztön tulajdonképpen egy hormonprobléma, ami ivartalanítással maximálisan kikezelhető

"Az ivartalanítással teljesrn meg fog szünni a jelölgetésmiután kiürűltek a hormonok . ( 1 hónap )"

4.) a lakásösszehugyozó-ösztön NEM irányítható, a lakásösszehugyozásról lehetetlen lenevelni a kutyát

"Nekünk is van egy tacsi mixünk nevelhettük bárhogy, vittük suliba is, elláttak jó sok tanáccsal, de a jelölés maradt!"

"Ugyanis hiába tiltottan bent a pisilést neki!"

4/b) kivéve, ha az egy dogo canario, mert ők úgy eszméletlen dominánsak (emberrel, kutyával, de még székekkel szemben is), hogy közben annyira nem is dominánsak.

"Olvassál már utána hogy a kutya kijelöli magának a területét! Egy domináns kan biztos hogy jelölget ez igen ösztön."

"Nekem a két canario extra domináns viselkedésű, emberekkel és kutyákkal szemben is."

Folytassam? Nagyon szívesen szétszedném mondatonként az összes hozzászólásodat, nem lenne nagy meló, 99 százalékban akkora baromságokat beszélsz, hogy még a hobbikiképzők túlnyomó része is sírva-röhögve menekülne előled.

2014. szept. 24. 17:12
 24/25 anonim ***** válasza:
16%

A lakásösszehhgyozó ösztönt egyedül a te találtad ki. De megsúgom neked ilyen ösztön nincsen..... XD

De mandjá még egy két ilyen hülyeséget, komolyan fogom a hasam a röhögéstől! XD XD

2014. szept. 24. 17:34
 25/25 anonim válasza:

Vègigolvastam a kommenteket. Elèg èrdekes beszèlgetès volt :)

Sippara-val èrtek egyet.

Az utolsó kommentje tènyleg kellett!

2014. szept. 29. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!