Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Féléves baba mellé német dog...

Féléves baba mellé német dog kan veszélyes? A kutya kölyök.

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Még a legjámborabb kutyát sem szabad felügyelet nélkül a baba mellett hagyni. Kölyköt pláne.
2014. szept. 21. 21:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) dehogy hagyom őket egyedül! inkább a későbbi időszakra gondolok. szukám volt már, ő hihetetlen türelmes volt.
2014. szept. 21. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
A német dogról én mindig azt hallottam, hogy mérete ellenére öleb, családi kedvenc, és kisgyerekek mellé jó játszótárs. Viszont mivel mind a gyerek, mint a kutya fiatal, egyedül (egyelőre) semmiképp sem hagynám őket. Ha megtanulják mindketten, hogy kell egymással játszani, illetve a kutya lenyugszik (szerintem másfél-kétéves kora körülre várható), akkor remek pajtás lesz a felnövéshez!:)
2014. szept. 21. 21:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm :)Szívemből szóltatok:)
2014. szept. 21. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha még nincs meg a kutya, igen meggondoltan kell választani kölyköt. A tenyésztőnek tudnia kell, melyik kölyök nyugodtabb. Nektek olyan kell.
2014. szept. 21. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Simán, csak egyedül ne maradjanak :) De ez bármilyen kutyára áll, hogy még a legjámborabb kutyával sem hagyunk egyedül gyereket, amíg az meg nem tanulta az alapvető szabályokat, kutyával való kommunikációt!
2014. szept. 21. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, azt kihagytam, hogy valóban nagyon jámbor kutyák, de oda kell figyelni a kiválasztásnál arra, hogy baba mellett fog élni.
2014. szept. 21. 21:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom...Ez a tenyésztő lelkiismeretére is van bízva. Nem szaporítótól érkezik a Pici, hanem normális tenyésztőtől. Gyerekek mellett nevelkednek a kölykök.
2014. szept. 21. 22:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy westie lenne para:) bár cukik, de a dogban valahogy bízom...Talán mert tényleg jóságosak.
2014. szept. 21. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
38%
A mėrete miatt igen,veszélyes,nem is ajánlott pici gyerek mellé,de más veszélyt nem jelent rá.Viszont nagyon ėrzėkeny fajta,az etetése anyagilag sem egyszerű,a gyors növekedése miatt szintén nagy odafigyelést igényel.
2014. szept. 22. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!