Féléves baba mellé német dog kan veszélyes? A kutya kölyök.
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 21:16
1/13 anonim válasza:
Még a legjámborabb kutyát sem szabad felügyelet nélkül a baba mellett hagyni. Kölyköt pláne.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) dehogy hagyom őket egyedül! inkább a későbbi időszakra gondolok. szukám volt már, ő hihetetlen türelmes volt.
2014. szept. 21. 21:28
3/13 anonim válasza:
A német dogról én mindig azt hallottam, hogy mérete ellenére öleb, családi kedvenc, és kisgyerekek mellé jó játszótárs. Viszont mivel mind a gyerek, mint a kutya fiatal, egyedül (egyelőre) semmiképp sem hagynám őket. Ha megtanulják mindketten, hogy kell egymással játszani, illetve a kutya lenyugszik (szerintem másfél-kétéves kora körülre várható), akkor remek pajtás lesz a felnövéshez!:)
4/13 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm :)Szívemből szóltatok:)
2014. szept. 21. 21:31
5/13 anonim válasza:
Ha még nincs meg a kutya, igen meggondoltan kell választani kölyköt. A tenyésztőnek tudnia kell, melyik kölyök nyugodtabb. Nektek olyan kell.
6/13 anonim válasza:
Simán, csak egyedül ne maradjanak :) De ez bármilyen kutyára áll, hogy még a legjámborabb kutyával sem hagyunk egyedül gyereket, amíg az meg nem tanulta az alapvető szabályokat, kutyával való kommunikációt!
7/13 anonim válasza:
Igen, azt kihagytam, hogy valóban nagyon jámbor kutyák, de oda kell figyelni a kiválasztásnál arra, hogy baba mellett fog élni.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom...Ez a tenyésztő lelkiismeretére is van bízva. Nem szaporítótól érkezik a Pici, hanem normális tenyésztőtől. Gyerekek mellett nevelkednek a kölykök.
2014. szept. 21. 22:00
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy westie lenne para:) bár cukik, de a dogban valahogy bízom...Talán mert tényleg jóságosak.
2014. szept. 21. 22:01
10/13 anonim válasza:
A mėrete miatt igen,veszélyes,nem is ajánlott pici gyerek mellé,de más veszélyt nem jelent rá.Viszont nagyon ėrzėkeny fajta,az etetése anyagilag sem egyszerű,a gyors növekedése miatt szintén nagy odafigyelést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!