Jó a magyar vizsla?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 15:28
21/27 anonim válasza:
Szertném elkezdeni tanítani a 3 hónapos kan vizslámat. Ám nem igazán tudom hogy tanitsam meg rá ha jön valaki akkor ugassa meg ne a farkát csóválja. Igaz hogy mégcsak 1 hónapja van nálam, de elkell mondjam ez a kutya többet ér bár minél. A legszebb napjaimat nyujtja. Minden reggel ébreszt a sosk-sok puszijával. Imádni való. VALAKI SEGÍTENE????
22/27 anonim válasza:
Utolsónak, a vizslát nem lehet leszoktatni a kedvességéről és a barátságosságról, Ő ILYEN!!!Alap tulajdonsága, hogy szereti az embert.Ha idősebb lesz fog ugatni(de csak azt!!)...Főleg hogy még kölyök, nehogymár azt várd tőle, hogy rávesse magát aki idegen és bejön a kapun belülre...
23/27 anonim válasza:
Utolsónak! Köszönöm a választ .Nem várom el tőle mivel tudom még kölyök, csak szerettem volna tuddni hogy a gazdiját mennyire védi meg. Imádom és nem bántanám és nem adnám oda senkinek. Egy tisztelet tudo kutyus.
24/27 anonim válasza:
VICCELSZ?? Kérlek szépen ŐK A VILÁG LEGJOBB KUTYÁI!!!
Imádom nekem már 10 éve van sose bántam meg hogy ezt a fajtát válsztottam! Okos,szikár,nemes,gyönyörű,bohém,energikus,kiváló vadász,gyengéd társ.Megvigasztal mikor szomorú vagyok,jóban,rosszban számíthatok rá. Idősebb korban is mozgékony sose fárad el! :D
Attól függ mire szeretnéd,mennyire passzol az egyéniségedhez.
Ez a lényeg,mert mindenkihez más kutya illik hál'isten nem vagyunk egyformák. És igen egyetlen dolog amit nem tud annyira az a házőrzés,de nem is erre tenyésztették ki, arra ott van más eb. Ha kell, azért nem hagyja az illetéktelen betolakodók bejöjjenek a házba tud védeni valamennyire!
25/27 anonim válasza:
nekem 5 éves kan vizslám van és soha sem bántam hogy megvettük. nincs törzskönyve, mert úgy született hogy két vadász "összedobta amijük van", de hihetetlen pofa. első kutyának tuti ideális
27/27 vikkkaaa válasza:
tökéletes kutya mert nem vedlik annyira mint egy berni pásztor!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!