Mire kell figyelni, ha kulfoldi tenyesztotol veszek kutyat?
A legtöbb külföldi tenyésztő által hirdetett állat nem létezik, hanem egy hatalmas átvágás. Amire nagyon kell figyelned, hogy ne ess a csalásuk csapdájába.
Bármelyik külföldi tenyésztővel veszed fel a kapcsolatot, mindnek mond meg ha már ott tartotok, hogy te személyesen elmész a kisállatért, a szállításáról te gondoskodsz. Ha ragaszkodik az ő általa gondolt szállítási módszerhez, akkor csalóval vagy. Mindenképpen legalább egyszer el kell menni megnézni, hogy létezik-e az az állat.
Bár bevallom nem igazán értem,hogy miért nem otthon veszel tenyésztőtől kiskutyát, ami olcsóbb is lenne, és oda is tudsz menni. Nagyon jó kennelek vannak otthon is.
Még valamit. Én Angliában élek, és így természetes volt, hogy angliai tenyésztőtől veszek cicát. Nagyon sok csalóval volt alkalmam találkozni..Tudnék mesélni a hülye szövegükről, és arról, hogy tűntek el a semmibe...(engem nem tudtak lehúzni pénzzel, mert nem fizettem előre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!