Mit csináljunk az amerikai bulldog kutyánkkal?
ja és süniket is mindig bántja!
én úgy gondolom apa nem alkalmas a nevelésére, olyan apa mint egy nagy ovis! én magamhoz venném de panellakó vagyok!!! én gyerek voltam mikor Alexet (kaukázusi) kaptam! Őt megtanítottam pacsizni feküdni ülni, de a kajás tálhoz nem nyúlhattunk! Mindent egybe vetve ő sokkal normálisabb kutyus volt, én foglalkoztam vele! Robit én már nem tudtam tanítani nem játszottam vele! Én hoztam haza a kezemben Robit! Nem gondoltam hogy ekkora gond lesz később vele!Meg engem nem venne már be, ahhoz idős! szerintetek ha keresnék neki gazdit, akkor a másik gazdival kijönne?
Megkeresed a fajtamentőket és felajánlod a kutyát örökbe adásra.
Az édesapádnál úgy vélem, a kutyái csak vannak,semmi neveléssel. Aztán vagy működnek, vagy nem. A bulldog nem működik az édesapád elgondolása szerint. Kétlem, hogy akár te, akár az édesapád eljárna a kutyával rehabilitációs foglalkozásra.
Mindenkinek az volna a legjobb, hogy megváltok a kutyától.
Én azt javaslom, hogy keressetek neki egy új gazdát.
1. Szüleid nem foglalkoznak vele.
2. Te nem ott laksz, így te se.
3. Apád most lehet meg is gyűlölte.
4. Határozott, következetes gazdi kell neki amit tőletek nem kap meg.
A kutya és a saját érdeketekben is, keressetek új gazdát neki, de ismertessétek a kutya előéletét, ne hazudjatok. Akár fajtamentőktől is kérhettek segítséget (pl. hogy hirdessék meg ők is), Facebook-on is lehet.
Igazából egy 3 éves kutya még fiatal és egy hozzáértő, rutinos gazdival álomkutya is válhat belőle. Vannak olyan kutyák, akik nem valók akárkinek, mert egy nagyon határozott vezetőre van szükségük. Ez nem szégyen, sőt, ha belátjátok, hogy nektek nem való ilyen kutya (bár apádnak ezek után semmilyen), akkor mindenki jobban fog járni.
Én szeretem a rottweilereket de nem vagyok elég "kemény" hozzájuk, épp ezért nem is olyan kutyám van :)
Az előzőek mindent leírtak.
Ezt tenném hozzá, bárhogy is leszavaznak a nagy kutyások: a büdös életben nem vinném oda a gyerekem, amíg ott a kutya! Robi már a büdös életben nem lesz megbízható, egyértelmű, hogy a kérdező fél tőle (nem csoda), így ha nem vigyáz, a híradóba kerül...
(kutyáim és gyerekeim is vannak)
"Robi már a büdös életben nem lesz megbízható"
Ez nem igaz. Teljesen normalis kutya lehet meg belole, csak valoszinuleg nem ennel a csaladnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!