Westie vagy Yorkie? (Bővebb lent! )
Figyelt kérdés
Lakásban lakom, szeretek futni, kirándulni, bringázni. Házunk mögött nagy sétáltató hely, 'Kiserdő', kutyajátszótér. Kutya ovi-suli árától függ.
Amíg kicsi napi (kb.:) 4-5 séta lenne,
Nagy korában 3(1. fél óra, 2. 1-másfél óra, 3. fél óra.)
Nekem tetszenek a yorkiek, de a Westiek jobban.
A Westie rohangálós fajta (sétáknál, kirándulásoknál)?
Vagy milyen fajtákat ajánlotok még nekem?
Ha valami nem egyértelmű, írjatok kommentelek. ;)
Köszi a válaszokat! :) Sokan írjatok! :P
2014. szept. 14. 11:13
11/11 anonim válasza:
Nekem biewer yorkiem van, kb. Westie méretű (törzskönyvezett, ismerjük a tenyésztőt, semmi baja sincs, csak egyszerűen már kölyöknek is nagyobb volt az átlagosnál. Egy másik bieweres ismerősünknek is jó nagyra nőtt a kutyusa) Hiperaktív, és ha rájön az 5 perc maximális sebességen rohangál vagy 10 percig a kertben.:) hihetetlenül aranyos, bújós, gyorsan tanul, és nagyon okos. Ugyanakkor a nagypapáméknak westiejük van, és ő is nagyon szeretnivaló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!