Milyen kutyafajtát ajánlotok nekem?
Tehát lakás (54 nm) a ház mögött nagy "sétáltató hely" kis "kutyajátszótér". Olyan kutyát szeretnék ami 150.000 ft alatt lenne.
A séták:
Reggel: 30 perc
Délben: másfél óra
Este: 30 perc
Késő este: 5 perc
Szeretném ha gyerekbarát lenne és nem olyan "icipici" lenne mint pl.: egy csivava.
Amik tetszenek (és ajánlotok nekem) : Cavalier King Charles Spániel, West Highland White Terrier, Foxi, és bármilyen spániel.
De nyugodtan írjatok más nekem való fajtákat is. Köszi!
egy kutya 15 évig is élhet. És nem tudom, hogy te mennyire tartanál ki az első mellett, hiszen a kölyök is felnő.
vagy te 2-3 évig szeretnéd, s utána tennéd a nappali ágyra, és vennéd az újat?!
Mert ez is fontos részlet. Jó volna ha megemlítenéd, hogy mit teszel vele 2-3 év múlva. És 14 év múlva mennyire szeretnéd...
igazából Te tudod mit akarsz (az előbbiekben mondtad), de akkor minek tetted fel a kérdést?
Nagyon ismert fajta (és egyben természetesen barátkozóak) a Retrieverek. de azt is elutasítottad.
Mond: Most te egy energiabombát akarsz, vagy egy nappalidíszt?
Na egyébként ez butaság, hogy menhelyen nincsenek kölykök.. Sajnos tele vannak velük! Az én kutyusom is onnan jött 4 hónaposan, de voltak ott 6 hetesek(!) is. Ha nincs olyan fajta, amibe szerelmes vagy, tényleg megérné ellátogatni egy menhelyre. :)
Ja, és nekem is az első kutya.
Energiabombát!
Amúgy nem választottam ki magamnak 1 fajtát se, a Cavalier is tetszett, de nagy Kedvencem a Westie is.
Á, tényleg nincsenek kölykök a menhelyen...
Itt egy oldal:
válaszd ki hány kg legyen, minek szeretnéd, mennyit vinnéd kozmetikushoz, szőre milyen legyen, természete, kert nagysága, és törődési idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!