Milyen kutyafajtát ajánlotok nekem?
Tehát lakás (54 nm) a ház mögött nagy "sétáltató hely" kis "kutyajátszótér". Olyan kutyát szeretnék ami 150.000 ft alatt lenne.
A séták:
Reggel: 30 perc
Délben: másfél óra
Este: 30 perc
Késő este: 5 perc
Szeretném ha gyerekbarát lenne és nem olyan "icipici" lenne mint pl.: egy csivava.
Amik tetszenek (és ajánlotok nekem) : Cavalier King Charles Spániel, West Highland White Terrier, Foxi, és bármilyen spániel.
De nyugodtan írjatok más nekem való fajtákat is. Köszi!
A Foxi nagy energia bomba és ha elmarad a délben 1,5 órás séta szétkapja a lakást, meg nyáron nemtudom megoldható-e az esti séta mert délbe nyilván nem tesz jót neki ha rohangál odakint.
Esetleg francia bulldog, nyugodt természet, ennyi séta kb elég neki és szereti a gyerekeket, rövidszőrű viszont az átlagnál többet nyáladzik.
Vagy a Bichon Bolognese/Frise/havanese, Mopsz, Mini uszkár.
Köszi!
Amúgy nem vagyok gazdag, de már nem 1-szer láttam hogy 100.000 alatt nem találok tenyésztőtöl kutyát.... Sajnos :)
Aki szeretne írjon! ;) Amúgy milyen fajtákat ajánlotok nekem? :)
A francia bulldog szerintem még ennél is többe kerül. De egy próbát megér, mert illene hozzátok. Nagyon édes kutya. :)
Terriert semmiképp!!! Nem ők a nektek való kutyák!
Menhelyről is érdemes lehet fiatal kutyát elhozni, látszik rajta, hogy mi lesz belőle, viszont még veletek nőhet fel. Még az 1 éves kutya is kölyöknek számít.
Tök mindegy milyen fajta, mert ha nincs pénzed törzskönyves kutyára (ami bizony 100-150 ezer forint körül mozog), akkor ígyis-úgyis csak keveréket kapsz. Persze, majd próbálják veled elhitetni hogy az, meg a csillagokat is leígérik az égből, aztán megnő a kiskutya és baromira nem az lesz belőle amit vársz... vagy rosszabb esetben kapsz egy szaporított, beltenyésztett "nyomorék" kutyát, ami lehet úgy néz mint mint a fajtatiszta, csak hát lehet egészségben, jellemben nem fog stimmelni.
Ha nincs pénzed fajtatisztára, akkor vagy gyűjtsd rá pénzt vagy fogadj örökbe.
Kedves 20:46-os most miért dumálnának rám egy "nyomorékot"!?
Kistestűt szeretnék, nem (pl.:) Golden- Németjuhász keveréket amit eladnak nagyobb Si-cu nak... ha tenyésztőtől veszem ilyen nem fordul elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!