Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek kérjek bocsánatot?...

Szerintetek kérjek bocsánatot? Szóval a mamáéknak a szomszédába mentem át egy kedves nénihez aki ot lakik szoktunk beszélgetni és annak van a szomszéde egy fiatal pár meg egy yorki ott mentem el a kerítésnél a kutyi meg rám nézet

Figyelt kérdés
de olyan cukin beszélgetem neki hogy mien aranyos okos meg stb. és meg akkartam simogatni a gazdája meg rám kiabált:meg ne simogasd tüny innét te taknyos kölyök és behívgta a kutyit. a kérdés az volna hogy szerintetek kinek volt igaza hideg meleg válasz jöhet amugy 12 éves lány vagyok

2014. szept. 5. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor sem lehet igy beszélni egy 12 éves kislánnyal. Máskor ha megszeretnéd simogatni, és kint vannak, köszönj nekik, és kérdezd meg. ha akkor is bunkó, akkor hagyd a kiskutyát.
2014. szept. 5. 16:51
 12/19 Raging Storm ***** válasza:
16%

Részben igaza volt. Az az ő magánterületük, ahova te illetéktelenül benyúlkáltál. Lehet hogy a kutyát is féltik, nem tudják hogy most épp milyen szándékkal mentél oda. Sokszor hallani, hogy gyerekek (!!!) ingerlik a kutyát kreítésen keresztül, esetleg megdobálják stb stb. Lehet, hogy fordult már elő velük ilyen és azóta nem szívlelik az idegeneket.

Ha tetszik a kutyus, esetleg kérdezd meg tőlük ha legközelebb arra jársz, hogy megsimogathatnád-e.

Ha továbbra is ilyen stílust engednek meg maguknak, akkor sajnos tudomásul kell venni, hogy a szellemi fejlődésben igencsak korlátozottak és messzire el kell őket kerülni. Egy találkozásból nem hoznék rögtön ítéletet

2014. szept. 5. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem nyúlunk be a kerítésen megsimogatni egy kutyát...Én is rád szóltam volna.
2014. szept. 5. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Nyilván mind rászóltunk volna, de nem ilyen stílusban!

Kérdező! Ne nyúlkálj be más kutyájához a kerítésen keresztül! Ha csak ott állsz, és beszélgetsz a kutyával, az még nem baj, de benyúlni/etetni kerítésen keresztül nem szép dolog!

2014. szept. 5. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Semmi rossz nincs abban,hogy meg akartad símogatni a kutyát,sokan nem szeretik,de ez nem halálos bűn.Elnézést meg ne kėrj,nincs miért,maximum nekik a hihetetlen durva stílusuk miatt.Ne legyen bűntudatod emiatt.Normális ember egy egyébként a kutyához kedvesen közeledő gyerekrekre nem így szól rá,hanem udvariasan.
2014. szept. 5. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van kutyãm,de eszembe nem jutna így leordítani egy gyerek fejét.Nincs az az indok,ami igazolná ezt a viselkedést.
2014. szept. 5. 21:29
 17/19 A kérdező kommentje:
nem volt kint a gazdi a kutyus meg bújt hogy simogassam meg én meg hozzá akkartam érni mehg simogatni közben mndtam neki de ari meg stb... a gazda meg rám kiabált nem etetem semmivel nem közeledtem rosszul hozzá
2014. szept. 6. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor se simogass meg egy kutyát ami kerítésen belül van...
2014. szept. 6. 10:16
 19/19 A kérdező kommentje:
oké értem ti se vagytok kedvesebbek annak a pár válaszolónak AKI NORÁLISAT írt köszi a többieknek a véleménye meg már nem érdekel ti is olyanok vagytok mint az a csaj kész vége sziasztok több komit nem várok!
2014. szept. 6. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!